Ben jij ook een Heks

Laat jij je krachten zien?

Wat zijn jouw krachten eigenlijk….

Ik ben afgelopen weekend naar een amfitheater geweest in Roermond. Het ging over de heks van Almen. Ze legde uit hoe de heksen gemarteld, gepijnigd werden en uiteindelijk verbrand of verdronken. Uiteraard willen we dat soort dingen niet weten, en toch heeft deze hekserij nog heel veel invloed op ons dagelijks leven.

 

De hekserij bedoel ik mee, de hysterie over het feit dat mensen vanuit hun natuur leven, de cyclus van de maan super belangrijk is. Het vertrouwen in jezelf en de natuur, jouw natuur. Dat is eigenlijk waar “de vrouw” op afgedankt is geweest, maar nu nog🤔, merk ik terughoudendheid

Zeker wanneer ik tijdens de gesprekken vraag naar wat hun bezig houdt.

⬇️

Merk je een REM op jezelf?

JA, ik twijfel of ik wel mezelf kan zijn, dat vind ik eng. Daardoor kom ik juist tot stilstand.

Ik merk dat ik blokker in het “durven” neerzetten, door invloed van anderen.

 

Wat zou er gebeuren als die er niet was?

Dan ben ik 100% mezelf en doe ik alles waar ik blij van word, dan voel ik mij gewaardeerd.

Dan zou ik mij niets meer aantrekken van wat anderen van mij denken.

Dan zou ik uiten hoe gevoelig, scherpzinnig en spiritueel ik eigenlijk ben.

 

Jij hebt een grote wens,

maar jouw grootsheid word “ingeslikt” omdat je bang bent dat je niet goed genoeg bent. Dat anderen beter zijn, en nog vervelender…

Dat jij niet rechtop durft te staan voor wie jij écht bent!

Wie ben jij echt, en welke rollen heb jij aangenomen om maar niet afgewezen te kunnen worden…

Is het niet zo dat jij jezelf op dagelijkse basis afwijst?

Dat jij je minder laat zien, dan dat jij eigenlijk bent.

Is dát nu niet écht zonde?

Tijdens dit theater, (waar ik niet te veel over vertel, omdat ik echt vind dat je daar heen zou moeten gaan). Maar door dit theater kwam het ook bij mij nóg meer binnen.

GA STAAN VOOR WIE JE BENT

Laat je niet tegenhouden,

daar heb jij zelf niet het recht toe

maar een ander al helemaal niet!

Als jij spiritueel bent (dat ongetwijfeld zo is) laat het dan weten!

Wij hebben een krachtige 6e zintuig, wij hebben die energie, wij hebben die stroming, we zijn ge-connect met de maan net als de zee dat is!

Jij bent jij,

en daar kan niemand iets tegen in brengen, wij komen niet op het vuur, dat hebben onze voor moeders voor ons gedaan… Laat ons dan nu het recht, terug nemen en geloven in ons zelf.  Een vrouw zijn van vlees en bloed die een verschil in de wereld kan maken. Die anderen kan helpen op haar manier, op haar verbindingsniveau

Ik geloof in jou,

ik weet dat je het kan!

Laat jouw twijfel varen, die helpt je niet. Weet je lieverd jij bent anders. Hoe cool is dat!!

Zeg het maar hard op

Ik BEN ANDERS

IK BEN PERFECT ZOALS IK BEN

En juist dat maakt jou speciaal!

 

Ook ik ben anders, en daar ben ik trots op!

Ik werk met chakra’s en met edelstenen, en ik geniet daar van!

Ik werk van binnen naar buiten, en ik geniet daar van

Ik werk met onderneemsters, en ik geniet daar van

 

Juist doordat ik met chakra’s werk, is er heel veel veranderd,

niet alleen in mijn leven, maar ook in die van mijn klanten. Doordat de edelstenen energie bij zich dragen, die jou enorm zullen stimuleren, activeren en motiveren  is dat alleen maar super waardevol.

Zou ik mij daar voor moeten schamen?

Moet ik dat stiekem delen?

Nee natuurlijk niet, ik ben Ruby.

Naast dat ik Ruby ben, ben ik heks, engel,  spiritueel, verbonden, leef met de natuur, hou van het leven…en daar ben ik trots op.

Dus in welk hokje iemand mij ook in stopt… ik pas er altijd in… en daar ben ik blij mee!!

Elke vrouw is een heks, elk mens die verbonden is met de natuur, de wereld in zichzelf en om zich heen is een heks. Jij bent de natuur, en daarom is het zo belangrijk om jouw natuur te laten spreken.

Van binnen naar buiten!

Dat doen de chakra’s ook, deze stralen energie van binnen naar buiten.

Die gaan door jouw muren heen, die jij hebt opgebouwd, in de jaren dat jij hier op aarde bent. En ik denk dat het tijd is om deze eens af te breken.

wat denk jij ?

 

Waarom?

Omdat ik heel graag de ware jij wil ontmoeten, en niet alleen ik.. Ook jouw klanten willen de echte jij zien, zowel online als offline. Ik ben er klaar voor om jou te zien, te horen en écht naar je te luisteren. Jouw puurheid is zo bijzonder, en… het zit gewoon in je, het zit daar te wachten tot het er echt uit gaat komen

Ik vind het ongelooflijk zonde dat jij jezelf tegenhoud. Dat jij bepaalde dingen als mens, in je privé leven maar ook zeker in je zakelijke leven niet doet.. Terwijl het nu echt tijd is dat je gaat staan

  • Dat het tijd wordt dat jij nu jouw bedrijf gaat neerzetten.
  • Dat jij je inkomen krijgt waar je al zo lang op hoopt.
  • Dat jij de klanten krijgt waar jij ongelooflijk gelukkig van wordt

en dat jij, mag doen waar jij het aller gelukkigste van wordt

Doordat je het mag gaan doen op jouw manier!

Ik zie jou GRAAG

Ik ben er klaar voor om jou te zien, te horen en écht naar je te luisteren. Hoe zou je het vinden als wij een call plannen van 30 minuten . Aan de hand van jouw geboortedatum, kan ik uitleggen waar jij jezelf afremt, en ook waar jij je vrijheid in mag nemen. Uiteraard vertel ik waar jij als mens, en als ondernemer heel veel aan zult hebben.

Door jouw chakra’s te lezen ga jij jezelf heel goed leren kennen. Er gaat dan een extra wereld voor je open.

Geloof in jezelf, Dat geeft vertrouwen!

Heel veel liefs Ruby

🌸

Oooh voor ik het vergeet te zeggen:

29 september start mijn nieuwe groep

“Ondernemen met jouw chakra kracht”

Deze training zorgt er voor dat jij echt van binnen naar buiten gaat ondernemen. Elke chakra demoon wordt getackeld en elke chakra kracht wordt zichtbaar.  Je leert precies hoe jij je dashboard kunt gaan bedienen.  Ik werk met 9 chakra’s en al deze 9 chakra’s hebben een eigen karaktereigenschap en zodra jij weet hoe jij deze kunt sturen..

Wouw dan is the sky the limit

Vanaf dag 1 dat jij met jouw chakra’s gaat werken, merk je direct verschil in jouw ZIJN. Zeker de moeite waard om dit even te lezen op mijn  website klik hier  en uiteraard kan je daar tijdens de gratis call die ik je aanbied ook nog vragen over stellen… Wil jij meer over jezelf weten, en over jouw chakra’s schroom dan niet… Dan kunnen we gelijk even kijken hoe de “heks” in jouw leeft 😉 Plan je gratis call in

liefs 🌸

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties