Whitney Houston, een droomleven.. Of toch niet?

februari 08, 2022
droomleven

Whitney Houston, een droomleven… Of toch niet?

Whitney Houston,  een geweldige vrouw, ze was beroemd, een echte artiest, prachtige stem ongelooflijk mooi, getalenteerd. Menigeen keek naar haar op. Een vrouw met karakter. Een echt droomleven, zou je denken… Schijn bedriegt. Ik leg in dit blog uit hoe de chakracode de angsten en onzekerheden zichtbaar maakt… ook voor jou, zal dit een wereld van verschil maken.

Whitney Houston trok volle zalen

Een van de mooiste vrouwen die je je kan bedenken (in mijn beleving). Ik geniet enorm van haar mooie krachtige stem. Hoe ze samen met Kevin Costner de film “The bodyguard” liet schitteren.  Ze was genoteerd in het wereldrecord boek als één van de meest gewaardeerde vrouwelijke artiesten allertijden. Wereldwijd werden haar platen 200 miljoen keer verkocht. Elk concert was volledig uitverkocht. Dan heb je toch echt wel een droom leven, zou je zeggen. Maar schijn bedriegt. Voordat ze het podium op mocht bij een concert, was ze ontzettend onzeker en moest ze altijd huilen. Ze dacht dat niemand haar leuk vond. Iedereen zou haar stom vinden, slecht, dom en dik. Als men dan zei: ‘Maar het is toch uitverkocht? Ze komen toch voor jou!’, dan dacht ze nog dat ze niet voor haar kwamen.

Whitney privé

In haar privéleven was Kevin Costner ook haar bodyguard. Hij was haar beste vriend, de enige die ze vertrouwde en waar ze echt geloof in had.  Ze werd voor haar gevoel alleen door Kevin gesteund. Ze vertrouwde verder niemand. Maar de belangrijkste die ze had moeten vertrouwen, vertrouwde ze niet. Ze had zichzelf mogen geloven, zekerder van zichzelf zijn en  gesteund voelen. Maar Whitney kon dat niet. Ze nam niets van een ander aan, en al helemaal niet van zichzelf. En ze was écht ongelukkig. Verslaafd geraakt aan drugs en alcohol. Ze mergelde zichzelf uit en verloor zichzelf in angst, onzekerheid, schuldgevoel en schaamte.

Het leven lijden of leiden

Het verdriet vanuit haar jeugd en de slechte relaties heeft ze steeds met zich meegedragen. Ze heeft het niet opgeruimd. waardoor het voor haar heel erg zwaar was. Hierdoor wilde ze zich onzichtbaar maken (anorexia), ze wilde ontspannen (alcohol) en ze wilde verdoven ( drugs) Ze heeft haar leven verloren, en niet alleen in 2012, maar al jaren daarvoor was ze niet zichzelf.  Uiteindelijk werd ze maar 48,5 jaar en 2 dagen oud.  Angst heeft de overhand gehad. Waardoor ze uiteindelijk een einde aan het leven heeft gemaakt. Ze is haar leven blijven lijden, en wist niet hoe het te gaan leiden. Wij zagen haar als een  grootheid, en voor zichzelf was ze niet groter dan een pinknageltje. Haar geboortedatum is 9 augustus 1963, Elke geboortedatum is gekoppeld aan chakra’s. wanneer ik naar haar geboortedatum chakra numerologisch kijk: Ik beschrijf hem even als “deze mens”  Omdat ik puur naar de geboortedatum kijk en niet naar de persoon zelf. Let op ik heb geen geboortetijd, dus mocht je iemand kennen met deze geboorte datum, is de tijd voor een volledige reading cruciaal! Deze mens: Wil alles zo goed mogelijk doen voor iedereen, is angstig om niet goed genoeg te zijn. Hierdoor zal er een extra stresshormoon vrij kunnen komen, wat interne spanningen op kan leveren. Door de combinatie van de chakra’s kan ik zien dat deze mens verslavingsgevoelig kan zijn. Deze mens is een super goede regelaar, alles zal zij het liefste zelf regelen, en zeer zeker een sterke vinger in de pap hebben. De mensen kunnen bij deze mens hun ei kwijt en zij zal raad geven, ze zal moeite hebben met de problemen van een ander, bij de ander te laten. Dit is een krachtige persoonlijkheid, en weet wat ze wil… ze gaat als een trein, een stoomtrein, wanneer ze eenmaal op gang is… is ze niet te stoppen. Soms wordt alles even te veel, en zal ze weg willen rennen om even helemaal niets te hoeven, moeten of te horen.

 

Disclaimer: ik gebruik geen geboortetijd, dus mocht je iemand kennen met deze geboortedatum, is de tijd voor een volledige reading heel erg belangrijk!

Natuurlijk zullen er overeenkomsten zijn,
maar ik wil het wel even gezegd hebben.. Uiteraard.🙄

Ook jij bent ondernemer..

Net als Whitney ben jij ook ondernemer, zoals je leest is zelfs een super bekende vrouw, die alles voor elkaar lijkt te hebben..  bakken met geld heeft, heel veel mensen kent, alle hulp kan inhuren die ze maar zou willen..  en desondanks toch niet zeker van zich zelf is, en durfde geen échte hulp in te schakelen. Zij dacht dagelijks, wie ben ik nu om, zitten ze wel op mij te wachten, kan ik het wel… ben ik wel goed genoeg… Jij zou tegen deze artieste hebben gezegd: Goh meis,  Kijk is wat je kan, wat je doet, hoe je mensen raakt!! Ze zou je knikkend aan hebben gekeken, maar intussen dacht ze aan alles dat ze fout zou kunnen doen. Waar ze in zou falen en niet aan kon voldoen, binnen de verwachtingen van haar klanten. Voor jou geldt hetzelfde lieverd! Je bent vaktechnisch echt goed, de mensen zitten écht op jou te wachten… je maakt het verschil.

Weten wie je bent, (her) Ken jezelf

Jouw geboorte datum heeft een schat van verborgen waarde. Jouw geboorte datum is verbonden met jouw chakra krachten. Wat zou dat voor jou kunnen veranderen als jij weet welke chakra krachten jij hebt… of welke chakra demonen jij nu steeds aan het woord laat. Je hebt kunnen lezen hoe bijzonder het is om een geboortedatum te vertalen naar de chakracode, en dit doe ik met plezier ook voor jou. Dit helpt je om je krachten te gebruiken en je demonen te tackelen… Het meest bijzondere is…je hoeft mij niet alles te vertellen… ik zie het… Juist daardoor kan ik precies zien waar het “probleem” zit of waar je mee worstelt .. Dat scheelt heel er veel. En nu het allermooiste … Dit doe ik gratis voor je! Ik heb enkele plekken deze maand waar ik gratis calls cadeau doe. In deze call hebben we het over jouw geboortedatum, jouw ChakraCode… Ik geef je direct tips die je gelijk kunt gebruiken voor jou als ondernemer. Zodra jij weet wie jij van essentie bent, zal er een wereld voor je open gaan. Wanneer jij zekerder als coach of therapeut wilt zijn, waardoor jij jouw klanten nog beter kunt helpen… Boek dan hier de call in! Kies de dag en tijd die jou het beste past. Dit wil je echt niet missen. Uiteraard zou ik het super tof vinden als je een reactie achter laat, of als je deze blog deelt met andere vrouwen met een eigen praktijk.  Ps. Waarom ik het gratis doe? Omdat ik je het gun om echt te gaan shinen in je praktijk en je jezelf niet meer laat stoppen door je interne saboteur. Check-je – Plekje 😉 Pps… Vond je het nu super tof wat je gelezen hebt, en wil je mij beter leren kennen, volg mij dan zoiezo via Instagram of Facebook.

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties