F🌸ck That Shit!

Deze groepscoaching is jouw ticket naar next-level succes!

PRO chakra kracht met edelstenen

⭐️ Herken je dit?

Ondernemen is de grootste persoonlijke rollercoaster die er is😉

⭐️ Voel je de frustratie?

Samen groeien, dat is veel makkelijker dan te blijven schoppen tegen jezelf en niet vooruit komen.

Hoe fijn als er een groep is die je juist draagt en met je mee denkt. En je aanmoedigen om de enge shit wel te doen… Dat krijg je bij FTS, de groep is krachtig, veilig, klein en verbonden met elkaar.

⭐️Mijn reis naar zelfontdekking en verandering

Online zag ik anderen schitteren met mega veel klanten, prachtige strand vakanties, en een paar uurtjes werk per week. Ik dacht dat ik alles verkeerd deed. Dus volgde ik training na training, kocht ik cursussen, maar niets leek te werken. OMG.. Ik gaf bakken met geld uit, en durfde het aan niemand meer te vertellen.

Elke keer dacht ik: “Dit is wat ik nodig heb, dit brengt me verder.” Nu krijg ik vleugels!   Mooi niet!  Het leek wel hoe duurder en groter de training, hoe meer ik blokkeerde. 

Ik stagneerde, mijn banksaldo slonk en daarmee zakte ook mijn zelfvertrouwen tot in mijn grote teen. Ik overwoog zelfs te stoppen. Bijna onzichtbaar online, dacht ik dat mijn verhaal niet interessant was. Totdat ik besefte dat ik niet meer deed waar ik energie van kreeg. Ik volgde business – content – marketing en strategie coaches, maar werd het best bewaarde geheim ever.

Ik wist precies HOE en WAT te doen, maar het DOEN bleef uit.

Hoe meer ik wist, hoe minder ik deed, leek wel!

Toen kwam het besef: ik was mijlenver van mezelf verwijderd. Ik werkte niet vanuit mijn kracht. De ommekeer kwam toen ik begon te werken met mijn inner-powers de chakra’s en mijn belemmerende overtuigingen tackelde, waardoor ik mijn pure kracht ontdekte.

Na mijn innerlijke verbinding viel alles op zijn plek. Als mens, coach, healer & business owner groeide ik enorm. Nu deel ik alles online, heb ik een goed inkomen, kocht ik mijn camper in 2023, maak ik regelmatig mooie reizen en kan ik online coachen wanneer ik onderweg ben 🤩.

Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

⭐️ Klaar met je eigen bullshit?

Nu eindelijk in de echte actie modus. Persoonlijke begeleiding, en een dream team van ondernemers die elkaar naar ongekende hoogten pushen. 🚀🔥. 

Uitstellen is niet meer mogelijk.

Geen excuses meer!

Lees de ervaring van deelnemers…

Ik vind het fijn dat ik gezien wordt. Dat het groepje klein is en ik het idee krijg ze allemaal straks echt wel een beetje te kennen. We zijn allemaal open en echt. Alles is oké .

Jouw persoonlijke aandacht, de veilige space die je aanbiedt en jouw betrokkenheid!🙏

Carolien de Koning

Fijn om in een groep met mooie mensen aan de slag te zijn met de chakra’s in combinatie met de edelstenen en met de mooie opdrachten van Ruby die mijn veel inzichten en verdieping brengen… fijn erbij te zijn🧡🏵️

Monique Remkes

Je ziet ons potentieel voordat wij dat zien, en dat doe je met ontzettend veel liefde en aandacht.

En ik heb het gevoel dat ik alles wat er in me opkomt mag vragen of aan het licht mag brengen, niks is te gek, daar is hier alle ruimte voor.

Mark Kingma

ondernemen-met-chakra-kracht

💖 Waarom kiezen voor F🌸ck That Shit?

Om de maandag, 9-10 uur ‘s ochtends, op Zoom – opnames beschikbaar voor je gemak! We gaan niet alleen bullshit elimineren, maar ook jouw bedrijf naar epische hoogten tillen. 🚀💼

Laat mij je het groepsprogramma uitleggen dat jou daarbij gaat helpen.

 

LET’S ROCK THIS BUSINESS JOURNEY TOGETHER🚀🚀🚀

Hieronder zie je wat is inbegrepen:

 

Memberschip

  • Om te blijven groeien met je business zonder bullshit.

 

Live Zoom

  • 2x per maand is er een live zoom van een uur waar je al je vragen dropt.

 

Samen doen = handelen

  • Door dit samen te doen, denk je veel sneller F*ck that en je doet het toch.. ondanks je angst en onzekerheid, ga je er voor.

Spiegelen

  • Je wordt gewezen op je kunnen en hoe je het anders zou kunnen doen.

No more uitstel

  • Je wapent je tegen uitstel gedrag omdat het je samen doet met andere onderneemsters.

Tijdens dit programma zul je verbaasd zijn van de stappen die je zet!

 

Na F🌸ck That Shit  krijg je:

Z

Meer klanten

Z

Vertrouwen om online zichtbaar te zijn

Z

Geld blokkades veranderen naar geld maken

Z

& de power om jouw échte dromen waar te maken

Lees de ervaring van deelnemers…

Ik merk dat ik zoveel sterker in me schoenen sta en dus gewoon de dingen doe die ik wil doen en minder denk wat zullen de anderen hier van vinden. Ben zo dankbaar en blij dat ik dit dus voor 100% ben aangegaan❤️

Samantha Captein

Ik heb hier zoveel aan gehad. Ik hak zoveel knopen door dankzij mijn kernwaarden. Voel me zoveel meer in mijn kracht. Ga de processen en pijnen aan, ze volgen elkaar precies volgens de chakra’s op, zo bijzonder! Ik ben dankbaar dat ik me dit zelf heb gegund en ik met jullie dit proces aan mocht gaan.🙏💖

Edith Kools

Het werken met kleine vaste groepjes vind ik heel erg fijn. De persoonlijke aanpak en ook de tijd die je voor iedereen neemt. En natuurlijk de combinatie van de edelstenen en de chakra’s, maar ook de yoga voeding enz. Het is echt een totaal pakket🧡

Annemieke Batenburg

🌸 F🌸ck That Shit – Samen kom je verder!

Het PRO programma is pure verwennerij en een enorme uitdaging! Met heel veel cadeautjes, opdrachten, affirmaties en yoga. Het zet je aan het denken en maakt dat je bewust met jezelf bezig bent. Alles kan en mag en zowel de zoomsessies als de facebook groep zijn waardevol en gezellig.

De combinatie van al deze factoren maakt chakra kracht met edelstenen ( het PRO programma) een uniek programma en ik ben zo blij dat ik mee mag doen! 🙏😍

Bianca Hendriks

🌸 Het is tijd, ik ga meedoen!