Hellup… Mijn praktijk komt niet van de grond!!

Hellup!

Hellup… Mijn praktijk komt niet van de grond !!

Ze wilt graag meer klanten, maar heeft geen idee hoe ze dit voor elkaar moet krijgen. Anderen ziet ze groeien en voor haar gevoel staat ze zelf stil. Veel trainingen heeft ze al gedaan bij business coaches maar wat ze ook doet het komt niet van de grond. Ik had een gesprek met Gerda. Ze deed alles wat ze moest doen, ook hoe ze het moest doen en toch ging het niet lopen, toch kwamen de mensen niet zoals haar beloofd was. Ik snapte haar volledig, dit hoor ik inderdaad regelmatig. Want hoe frustrerend is het wel niet dat jij alles doet, Voor je gevoel elke dag mega druk bent, zelfs in het weekend, en dan nog loopt het voor geen meter. Er is maar één ding dat je moet doen (stiekem twee😉)

Nummer 1

Wees puur jezelf, zonder upsmuck. Praat zoals je praat, met jouw eigen woorden. Wees wie je bent, gewoon zoals jij bent! Dan ben je uniek, bijzonder, en weten de mensen wie jij écht bent. Ze leren JOU kennen en niet een kopie van iemand anders.

Vaak zie ik dit (ook op het internet) zelfde soort story’s en zelfs de zelfde woordkeuzes … whhhhaaaa🤭 Ik word daar stiekem wel een beetje verdrietig van. Uiteraard leer je veel van anderen, neem dat aan, verwerk deze kennis met je eigen sausje, jouw verhaal, en hoe het past binnen jouw praktijk.

Ga niet teveel op de ander lijken. Ik heb al eens een blog geschreven over de copycat. Maar ik wil je graag extra op het hart drukken dat jij, jij moet zijn.

Puur jezelf!

 

Wat is jezelf zijn?

Lastig is dit he, wie ben ik dan als ik mezelf ben? In de loop van je leven heb je zoveel karakters, ideeën, plannen en gedachtes aangenomen van een ander, dat het soms wel lastig is om te weten wie jij nu van essentie bent.

Dat snap ik als geen ander. Jaren heb ik ongelooflijk ver van mezelf afgestaan. Mijn eigen kledingsmaak wist ik niet, vaak wist ik mijn eigen gedachtes niet eens te plaatsen. Het gebeurt zo vaak dat we het niet door hebben. Je kan door heel veel omgevings-energie beïnvloed worden. Als je nu kijkt naar je eigen business, jouw praktijk. Wat doe jij dan nu niet, wat je eigenlijk wel zou willen doen.

Meestal omdat een ander daar wat van vindt. Of het nu te veel geld kost, teveel tijd opslokt, je niet serieus wordt genomen…het heeft allemaal met de omgevings-energie te maken en welke keuzes jij maakt. Hierdoor kan jouw praktijk niet de groei maken die jij graag wilt, omdat jij jezelf ,als dé onderneemster, kleiner houdt dan dat je eigenlijk zou moeten doen.

praktijk

Dan komen we bij twee..

Durf!!! Wees niet bang wat een ander er van zal vinden. Het gaat niet om die ander, nou ja…, Eigenlijk gaat het ook niet om jou. Het gaat er om wat jij te bieden hebt. Welk probleem kan jij oplossen voor jouw klant, of welke wens kan jij in vervulling laten gaan, met jouw ondersteuning of product.

Doordat jij je iets aantrekt van wat een ander er van kan vinden, haal jij dus niet alles uit de kast wat nodig is. Jij maakt jezelf kleiner dan dat zou hoeven. Met de juiste mindset is er totaal geen probleem. Niet in geld, tijd en krijgt jouw onzekerheid niet eens meer de ruimte. Waardoor een ander ook geen invloed meer op je kan hebben🤩

Ga staan voor jezelf!

Vertrouw op jezelf en vooral ➡️ Geloof in jezelf!

Zoals je weet werk ik met chakra’s en edelstenen. Wanneer jij denkt, ik wil wel wat veranderen aan mezelf, maar ik heb geen zin in nog een programma of wat dan ook, Dan raad ik je aan om mijn pagina over de oersteen te lezen.

De oersteen brengt je terug naar je pure ZIJN, terug naar jouw pure essentie. Zoals ik hier boven had geschreven, in de loop van je leven stap je van je eigen pad af. Daardoor ga je doen wat er van je verwacht wordt. Met als gevolg dat je niet meer JIJ bent.

Door de oersteen kan jij terug naar jouw basis lees hier hoe dat komt. Op mijn pagina leg ik uit waarom jij wel van je pad stapt en de oersteen niet. En waarom de oersteen je weer terug kan brengen naar de pure jij.

Hij is nog nooit van zijn energie afgestapt en heeft ook nooit de energie van een ander aan genomen.

Wanneer je de oersteen besteld zit daar ook een uur oersteen reading bij. Tijdens dit uur, kan ik je alles uitleggen, waaronder ook jouw chakra krachten en je demonen. Wanneer je weet waar je rem zit, kunnen deze tijdens ons gesprek direct getackeld worden.

  • Als jij nu echt voor jezelf wilt gaan staan.
  • Geloof in jezelf terug wilt krijgen
  • Puur jezelf wilt zijn.

Dan is het tijd om nu jouw oersteen te laten berekenen. Dit duurt 14 dagen, ik heb daar je geboortedatum en het liefste ook je geboortetijd voor nodig.

De ervaringen van de oersteen zijn waanzinnig!

💎

Stop met het geneuzel

Ik help je graag met sterker in jezelf geloven, vertrouwen te hebben en te groeien like crazy als onderneemster!

Mocht je nu een keer met mij willen sparren, kijken waar bij jou nu echt de schoen wringt en klaar bent met het geneuzel waar je nu al tijden in zit.

Plan een gratis call met mij in, dan kijk ik echt met je mee. Regelmatig krijg ik te horen: “stuur mij alsjeblieft een factuur voor deze call!… man wat heb ik een inzichten van je gekregen!”

Dus schroom niet en plan een call in! ☎️

Maak hier een afspraak!

Uiteraard zou ik het super tof vinden als je een reactie achter laat, of als je deze blog deelt met andere vrouwen met een eigen praktijk.

Ps. Vond je het nu super tof wat je gelezen hebt, en wil je mij beter leren kennen, volg mij dan zoiezo via Instagram of Facebook.

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties