Ontdek je ideale klant

Het leed dat ideale klant heet

Het is zo’n mega nachtmerrie om je ideale klant te kiezen. En het brengt een hoop frustratie met zich mee. Zelf heb ik er 3 maanden van wakker gelegen! Heel mijn huishouden leed eronder.. Ik ging van hot naar her, had het over het één en toen weer over het ander. En later wéér over heel iets anders.. Ik vond van alles leuk, wilde iedereen vasthouden. En waarom zou je in vredesnaam kiezen?

Geloof me, ik snap je! Als iemand je snapt, dan ben ik het wel!

Ten eerste is keuzes maken natuurlijk nogal een dingetje. Je kan natuurlijk iedereen helpen, want je bent fucking goed in je vak! Daardoor denk je dat je geen keuzes hoeft te maken..

Maar weet je wat het makkelijk maakt.. Als jij weet wie jouw ideale klant is dan gebeurt er iets bijzonders! Dan weet je precies wat voor content je kan gaan schrijven, dan kun je gewoon een podcast beginnen en weet je waarover je het kan hebben, dan kan jij je stories maken, je kan je verhaal doen. En je kan op straat gewoon mensen aanspreken en zeggen: ‘Hee, weet je wat ik doe!’

Ik wil het eigenlijk voor jou wat makkelijker maken!

Waarom? Omdat ik de road naar mijn ideale klant echt mega verschrikkelijk vond! Elke keer had ik het nét niet, zat ik er weer nét naast.. En dan kloptte alles weer niet.. DAT! Dat is zo’n grote frustratie, dat is gewoon echt niet lekker! En dat wil ik jou besparen!

Daarom raad ik je aan om je hieronder even in te schrijven, zodat je 3 dagen lang, elke dag, een waanzinnige mooie mail ontvangt. Hierin vind je elke dag een waardevolle tip, zodat jij veel gerichter aan het werk kunt met het vinden van jouw ideale klant!

Heb je helemaal geen zin in de video’s
en weet je zoiezo al dat je hier aan mee wilt doen,
dat je klaar bent met het niet vinden van je ideale klant
klik dan hier , dan kan je lekker direct starten.
Neem afscheid van je grootste irritatie🤩

Wil je eerst met mij even sparren over jouw onderneming? Plan dan een gratis call in!

Vul uiteraard ook de vragen even in, dan weet ik waar we het over kunnen helpen. Wil er wel een super waardevol gesprek van maken natuurlijk🤩 Hier door zal dit half uur een waanzinnig verschil voor je gaan maken!

Plan je datum en tijd .. tot snel !