Ontdek jouw ideale klant

Het leed dat ideale klant heet

Je bent al zoveel geld kwijt aan de ideale klant en nog steeds weet je niet wie je ideale klant is. Dit is echt een worsteling.  Je hebt al zoveel grote trajecten gevolgd in de hoop haar / hem nu écht te vinden.

Je wordt er gek van! Het is één brei. Wanneer mensen je vragen wat je doet, dan vertel je zoveel, dat je het zelf eigenlijk ook niet zo goed meer weet.

Onzekerheid neemt de overhand: Er zijn er al zoveel coaches, en voor mensen is het helemaal niet duidelijk wat ik doe. Waarom zouden ze dan naar mij komen.

Welke voordelen heeft het kiezen van een ideale klant? 

Keuzes maken, is voor jou natuurlijk nogal een dingetje. Je kan natuurlijk iedereen helpen, je hebt zoveel kennis

En dat is ook zo, maar hoe breder je bent, hoe onduidelijker het voor iedereen is. Daardoor komen er nu nog niet genoeg klanten bij. Ze weten niet waarvoor ze bij je kunnen komen.

Daarom is de ideale klant kiezen zo belangrijk, maar ook het geen wat je oplost.

Als jij weet wie jouw ideale klant is, en welke pijn jij fijn vindt, dan gebeurt er iets bijzonders!

Dan weet je precies wat voor content je kan gaan schrijven, dan kun je eindelijk je podcast beginnen en weet je waarover je het kan hebben. Hierdoor kan jij super fijne stories maken en je kan je verhaal delen. Bij een verjaardag kan je na de vraag “en wat doe jij” heel makkelijk antwoord geven.

Ik ben, ik help, zodat… En dit is wat ik doe.

Juist door de duidelijkheid die geschept wordt, komen de mensen bij je, of dat nu ofline of online is, dat maakt dus niets uit. De mensen zijn bereid om geld te betalen voor jouw diensten omdat ze, door jouw duidelijkheid, precies weten waarvoor ze bij je komen.

Ik weet als geen ander hoe het is!

Waarom? Omdat ik de road naar mijn ideale klant echt  verschrikkelijk vond! Elke keer had ik het nét niet, zat ik er weer nét naast.. En dan kloptte alles weer niet.. DAT!

Dat is zo’n grote frustratie, ik werd er echt gek van!Ik viel moeilijk in slaap, omdat ze steeds door mijn hoofd spookte. Maar elke keer klopte er weer iets niet. Ik voelde zoveel onmacht omdat ik de juiste woorden niet had, ik wist niet hoe oud ze was, of ze kinderen had ja of te nee… WHAAA ik werd echt gek, en eelrijk niet alleen ik. Mijn gezin weet het nu nog.. “de ideale klant” het enige waar ik het nog over had, voor meer dan 3 maanden lang.

En dat wil ik jou besparen!😉

 

Het programma is duidelijk, stap voor stap naar het resultaat ook fijn deQ&A’s daar heb ik veel aan gehad. ik wilde er zo graag iets mee doen, maar miste de tools, maar deze tools zitten wel echt in jouw training.

Het was bijzonder, echt magisch wat er gebeurde. Ik ben nu zo opgelucht en blij. Het hebben van mijn ideale klant voelt echt als een mega last dat van mij af is.

Manon de Lange

Praktijk 4verbinding

Wat jouw investering is?

 

Ik wil dat je echt de basis van je business neer gaat zetten. Voor jou wens ik de opluchting die ik van mijn klanten hoor. Daarom is het maar 347 euro en dit kan zelfs in delen betaald worden.

Ik wil echt dat je gaat groeien, en je niet meer tegen laat houden door welke demoon dan ook. En nu jouw dromen waar gaat maken.

In deze training ga je staan voor

  • Wie jij bent
  • Wat je doet
  • Wat je kunt

Aan het einde van het programma weten jouw klanten precies waarom ze bij jou moeten komen. 😍

Gratis tips in de mail box

 

Wil jij waardevolle tips gestuurt krijgen? klik dan hier onder. Ik herken de worsteling met de ideale klant volledig. Omdat ik de road naar mijn ideale klant echt een drama vond! Elke keer had ik het nét niet, zat ik er weer nét naast.. En dan klopte alles weer niet.. DAT! Dat is zo’n grote frustratie, dat is gewoon echt niet lekker! En dat wil ik jou besparen!

Daarom raad ik je aan om je hieronder even in te schrijven, zodat je 3 dagen lang, elke dag, een waanzinnige mooie mail ontvangt. Hierin vind je elke dag een waardevolle tip, zodat jij veel gerichter aan het werk kunt met het vinden van jouw ideale klant!

Noteer hier onder je gegevens als je de gratis videos op je digitale matje wilt ontvangen. 🤩

Heb je helemaal geen zin in de video’s
en weet je zoiezo al dat je hier aan mee wilt doen,
dat je er klaar voor om je ideale klant te ontdekken?
klik dan hier , dan kan je lekker direct starten.
Neem afscheid van je grootste irritatie🤩

Wil je eerst met mij even sparren over jouw onderneming? Plan dan een gratis call in!

Vul uiteraard ook de vragen even in, dan weet ik waar we het over kunnen helpen. Wil er wel een super waardevol gesprek van maken natuurlijk🤩 Hier door zal dit half uur een waanzinnig verschil voor je gaan maken!

Plan je datum en tijd .. tot snel !