Ik word er stront en stront ziek van!

Ik word er stront en stront ziek van!

Ik word stront en stront ziek van mezelf!! Ik wil wel maar ik doe niks!  Dat is toch stom. Ik heb wel 1000 dingen te doen elke dag, er komt steeds meer bij… ik weet ook dat ik het moet doen. Maar ik doe NIKS.

 

Dit vertelde een klant aan mij,  voor ze bij mij in m’n 1 op 1 traject stapte.

Ze wilde nu eindelijk eens echt haar bedrijf neer gaan zetten, ze was er echt zo klaar mee. Ze was al ff onderneemster, maar ze had chronisch klanten te kort waardoor er steeds weinig geld over bleef (áls het al overbleef).  Ze kreeg steun van buitenaf, anders had ze het nooit gered. (maar dat liet ze aan niemand merken)

Ze zat vol in de trainingen elke keer weer een online training, wéér de hoop op iets gezet, zodat ze “vleugels” zou krijgen. Het verschil zou gaan maken. Ze had inmiddels al zoveel geld uitgegeven aan trainingen, dat ze het niet eens meer durfde te vertellen, ze deed het stiekem. “in de hoop dat”

 

Ze is niet de enige!

Ik spreek zoveel mooie coaches die echt het verschil willen maken, maar steeds blijven hangen op een stuk binnen hun onderneming. Echt een bedrijf neerzetten… Maar ook écht, écht !!

Niet dat halve gedoe… dan weer wel omzet, dan weer niet. En dan weer wel klanten, dan weer niet. Pfff daar wordt je toch ook echt moe van. Als iets energie kost, is het wel gas geven met de voet op de rem.

 

Jij bent je eigen Rem

Ik vertelde haar dat zij haar eigen rem was.

Ja dat doe ik ook zei ze.

Weet je wat het is Ruby.. Ik ben zo bang dat ik niet goed genoeg ben. Wat zullen anderen wel niet van mij denken? Weet ik wel genoeg? Val ik straks niet door de mand dat ik toch te weinig weet?

Lieverd, jij weet heel veel… daar hoef je niet over te twijfelen! Wat jou tegen houdt is het verhaal dat jij jezelf hebt vertelt, en wat jouw ouders, familie, vrienden vroeger vertelden.

Uiteraard heb je daar al het nodige werk op gehad, je hebt al therapieën, opstellingen of wat dan ook gevolgd. Maar uiteindelijk niet de directe oplossing voor jou, als onderneemster.

Dit was ook voor haar best lastig om te horen, maar ze gaf aan dat ik daar eigenlijk wel gelijk in had.

 

Geboortedatum

Jouw geboortedatum vertelt heel erg veel. Daar heb ik bij haar ook naar gekeken. Dat was een openbaring. Ik hoefde niet te wroeten in het verleden, we konden direct aan het werk om een verschil te maken. Gericht aan het werk gaan om de persoonlijke issues op te lossen. Zodat je kan gaan staan als onderneemster.

Die rem weg halen, zonder verhalen, zonder praten…

Dat vond ze écht een opluchting.

En dat hoor ik inderdaad vaker, in een fractie van een seconde kan ik “lezen” waar je rem zit, wat je tegenhoud. En dat is uiteraard per persoon verschillend… Je bent niet op dezelfde dag geboren uiteraard, mocht dat wel zo zijn omdat je een tweeling bent, ook dan is er nog verschil. 😉

Het voelt zo fijn om gewoon direct met het juiste bezig te gaan. Zonder de ellenlange verhalen. Dat krijg ik van al mijn klanten terug.

 

Ze ging staan voor wie ze is

Tijdens onze sessie, kwamen tranen, kwam er herkenning en acceptatie en.. de oohhh’s en aaahhh’s bleven niet uit.

Opruimen ging als vanzelf, en de verandering was heel erg mooi en spannend. Per keer kwam er groei, en echte inzichten. De mogelijkheden groeiden en… vooral het DOEN. Ze ging doen!! Er kwamen klanten, er ontstond een mooi programma dat ze aanbood aan haar klanten.

Tijdens het traject verdiende ze haar eigen investering alweer direct terug. Dat is toch wel het allermooiste. Je kan wel blijven consumeren en er uiteindelijk niets mee doen… maar nu, ze merkte het direct, ze ging produceren, werd zichtbaar, zeker en maakte klanten.

Waarom? Omdat ze ging staan, vol vertrouwen, ze ging haar eigen waarde én haar eigenwaarde zien.  Ze ging staan voor wie ze is, wat ze doet en wat ze kan!!

Dit heeft echt een waanzinnig verschil gemaakt, en ze is gegroeid, en is zichtbaar en valt op. Ze is geen groentje meer op social-media. Ze bouwt haar naam heel mooi op.

Haar wens was:  Ik wil mijn bedrijf neerzetten! En dat is gelukt!!

Het geloof in zichzelf heeft het vertrouwen gegeven!

Hoe fantastisch is dat!!

Wordt jij er ook stront ziek van?

Wil jij nu ook echt meters maken, en echt je bedrijf neerzetten. Wil je jezelf niet meer tegen houden en nu écht knallen? Omdat je weet dat je al veel te lang zit te mutsen..

Maak dan een afspraak met mij, dan plannen we een gratis call in. Door deze call krijg je niet alleen inzichten in jezelf, maar ook wat je anders kunt doen in je onderneming.

Ik weet dat dit alleen al, een onwijs waardevol halfuur voor je zal zijn.

Klik hier zodat we een afspraak kunnen plannen.

Lukt het niet om het in te plannen, stuur mij dan een mail!

en geef in de mail aan dat je graag een gratis call met mij wilt.

 

Stap uit je comfort en wees:

PRO

P uur
R elaxed
O ndernemen

Door onbegrensd jezelf te zijn.

Ik spreek je hopelijk snel, omdat het nu écht klaar mag zijn! 😘😊

🌸

Uiteraard zou ik het super tof vinden als je een reactie achter laat, of als je deze blog deelt met andere vrouwen met een eigen praktijk.

Ps. Vond je het nu super tof wat je gelezen hebt, en wil je mij beter leren kennen, volg mij dan zoiezo via Instagram of Facebook.

Pps. Heb je mijn podcast al eens beluisterd? Dat doe je hier!

Plan een gratis call met mij in, zodat ik jou kan vertellen waar  jou kansen liggen. Pak deze 30 minuten met beide handen aan en doe er je voordeel mee.-

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties