Inspiratie

Via deze Inspiratie pagina wil ik je graag aanmoedigen om onbegrensd jezelf te zijn en dit door te laten groeien naar jouw praktijk.zodat jij zichtbaar durft te zijn zodat jouw mooie klanten jou kunnen vinden, waardoor je financieel onafhankelijk zult worden.

Dat is wat ik graag doe, ik inspireer graag.. omdat ik denk dat de juiste tekst of podcast een nieuw knopje om kan halen bij je.. Zodat er een nieuwe groei in jezelf kan ontstaan.

Een persoonlijke groei die zo nodig is om dichter bij jezelf te komen. Vertrouwen, geloof en weten dat je niet de enige bent. Hoe vaak denken we wel niet dat niemand deze zorg het heeft?

Chakra-Edelstenen-Ruby-Brands
Edelstenen-Ruby-Brands-nl

Dan ga je in je eentje zitten wachten tot de angst, onzekerheid of het onrustige slapen vanzelf weg gaat.  

Laat ik je vertellen dat er altijd iemand is die jouw beleving begrijpt, zelfs ervaren heeft of er misschien nog wel midden in zit. 

Ik zelf heb een hoop ervaringen en uiteraard heb ik er wel eens over getwijfeld dat te delen,  maar ik heb bedacht … Nee!  iedereen maakt iets mee en als ze weten dat je er sterker van wordt, dan moet ik dat gewoon wél vertellen  

Ik ben heel positief, enthousiast en zie altijd ergens een goudendraadje lopen… En die geef ik graag door… ik vind dat heerlijk om te doen.

Ik deel wat voor jou relevant is, als jij iets hebt waar jij niet uitkomt of niet weet hoe je ergens mee om kunt gaan… laat het mij dan weten dan kan dat wellicht een super mooi onderwerp zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe podcast. 

Ontdek wat jij nooit wist over ChakraKracht

chakra-uitleg-Ebook-Ruby-Brands

Wat houdt jou nu echt tegen? even bellen? 

In  30 minuten geef ik jou 3 ChakraKracht tips waar je direct iets mee kan.

Je merkt dat “iets” je tegen houdt.¬† je werkt je t rambam en ondertussen veranderd er geen fluit.

Zal ik dan nu even met je mee kijken waarom jij stil staat?

Als jij je aanmeldt dan krijg je
een paar vragen zodat ik jou echt gericht kan helpen.

“Geloof in jezelf…¬† Dat geeft vertrouwen”