Inspiratie

Via deze Inspiratie pagina wil ik je graag aanmoedigen om onbegrensd jezelf te zijn en dit door te laten groeien naar jouw praktijk.zodat jij zichtbaar durft te zijn zodat jouw mooie klanten jou kunnen vinden, waardoor je financieel onafhankelijk zult worden.

Dat is wat ik graag doe, ik inspireer graag.. omdat ik denk dat de juiste tekst of podcast een nieuw knopje om kan halen bij je.. Zodat er een nieuwe groei in jezelf kan ontstaan.

Een persoonlijke groei die zo nodig is om dichter bij jezelf te komen. Vertrouwen, geloof en weten dat je niet de enige bent. Hoe vaak denken we wel niet dat niemand deze zorg het heeft?

chakra stenen op houten stok
edelstenen in keramiek bakje met hand

Dan ga je in je eentje zitten wachten tot de angst, onzekerheid of het onrustige slapen vanzelf weg gaat.  

Laat ik je vertellen dat er altijd iemand is die jouw beleving begrijpt, zelfs ervaren heeft of er misschien nog wel midden in zit. 

Ik zelf heb een hoop ervaringen en uiteraard heb ik er wel eens over getwijfeld dat te delen,  maar ik heb bedacht … Nee!  iedereen maakt iets mee en als ze weten dat je er sterker van wordt, dan moet ik dat gewoon wél vertellen  

Ik ben heel positief, enthousiast en zie altijd ergens een goudendraadje lopen… En die geef ik graag door… ik vind dat heerlijk om te doen.

Ik deel wat voor jou relevant is, als jij iets hebt waar jij niet uitkomt of niet weet hoe je ergens mee om kunt gaan… laat het mij dan weten dan kan dat wellicht een super mooi onderwerp zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe podcast. 

Ik deel wat voor jou relevant is, 

als jij iets hebt waar jij niet uitkomt of niet weet hoe je ergens mee om kunt gaan… laat het mij dan weten dan kan dat wellicht een super mooi onderwerp zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe podcast.  

Ik vertel je mijn reis in het leven, mijn reis als onderneemster… de slapeloze nachten en de jubelstemmingen .. ik deel het met je.

Dank je wel en ik wens je veel plezier van het luisteren, lezen of kijken. Liefs Ruby 

Nog meer inspiratie nodig? luister mijn Podcast!

Hier 3 van mijn best beluisterde Podcasts, dit is een voorproefje. Je kunt mijn podcasts vinden en lekker luisteren op Spotify en Soundcloud 

 

Mijn ebook helpt jou ook verder!

Zullen we een half uurtje sparren met elkaar?

In deze 30 minuten geef ik jou 3 gouden tips waar je direct iets mee kan. Als jij je aanmeldt dan krijg je
van mij een vragenlijst zodat ik jou gericht kan helpen. Uiteraard kijken we tijdens deze zoom-call of ik jou kan helpen met de groei in jezelf,  en daardoor ook in je praktijk.

“Geloof in jezelf…  Dat geeft vertrouwen”

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij een mailtje naar ruby@rubybrands.nl (Uiteraard neem ik supertje snel contact met je op)

Wil je meer zelfvertrouwen?

 

Heb ook jij, de handrem op jezelf gezet? 

Hou jij jezelf kleiner dan dat je bent,

en heb je amper klanten...    

 

 

Ontvang mijn e-book 
daar deel ik super tips met je.

Tof dat je het e-boek hebt aangevraagd! Je ontvangt hem zo in je mailbox!