De fantastische Oersteen!

Jouw pure Energie

Jij bent geboren op de dag en tijd dat jij geboren wilde worden, dat was jouw ziele keuze. Toen jij geboren werd had jij jouw unieke energie, jouw fibratie..

In de loop van je leven, krijg je nieuwe ervaringen, je leert mensen kennen en je komt voor bijzondere situaties te staan. Maar in dat het hele proces van het leven, jouw leven, ben je steeds een stapje van jezelf afgestapt. Onbewust ga je steeds meer in de schoenen van een ander gaan lopen.

En dan komt het opeens tot het besef, dat je al heel lang niet meer écht jij bent.

De OERsteen wordt berekend aan de hand van jouw geboorte datum en tijd. Waardoor jouw unieke oersteen de energie, fibratie heeft waar jij mee geboren bent. Door deze zelfde energie helpt de oersteen jou terug naar jouw basis. Want JOUW IK is deze energie nooit vergeten, maar was hem even kwijt.

Door jouw oersteen kan jij weer onbegrensd jezelf zijn.

Soms wil je niet praten…

Veel hebben het over de ui die afgepeld moet worden, daar zijn altijd heel veel gesprekken voor nodig en soms is het niet fijn om elke keer weer het verleden op te rakelen. 

Ik heb zelf ervaren dat praten niet altijd fijn is , en juist met jouw oersteen, kan er zonder woorden,  al heel veel op geruimd worden.  Soms is juist dát wat je nodig hebt om weer thuis te komen bij jezelf. 

De oersteen zorgt er voor dat jouw energie terug komt.

grote amethist in de handen van ruby
stenen aanbieden en uitkiezen

In de loop van het leven worden er keuzes voor jou gemaakt…

Gedachtes van een ander worden langzaamaan jouw waarheid.

Maar is het waarheid?

De invloed van de omgeving bepaalt regelmatig hoe jij in het leven staat. Meestal ga je handelen naar wat je is geleerd en dat is jouw manier van denken is geworden.

Verschillende dingen komen langs in het leven, er worden grapjes gemaakt, opmerkingen gegeven, misschien werd er gepest. Zo zijn er heel veel vormen van kritiek, die een spoortje hebben achter gelaten in jouw gedrag en gedachtes.

Herken jij deze gedachtes bij jezelf?

♦    Ik ben niet goed genoeg

♦    Dat kan ik tóch niet

♦    Ze vinden mij vast raar

 

♦     Wie ben ik nu om…

♦     Ze zien mij al aan komen

♦     Dat kan ik toch niet zeggen…?

 

Terug naar je kern!

Maar hoe heerlijk zou het zijn als jij door je oersteen terug gaat naar jouw kern. Terug gebracht wordt naar het punt waar nog geen oordeel was. Het moment nét voor je bent geboren, daar was nog geen oordeel, kritiek of opmerkingen. Daar was de pure jij van oorsprong.

Met jouw oersteen kan je zijn wie je werkelijk bent. Je gaat terug naar jouw pure basis. De oersteen brengt je terug  naar jouw oer – ZIJN.

Hoe zou het voor je zijn als je wél gaat doen wat jij diep van binnen zou willen? Dat je durft te zeggen wat je altijd al wilde. Dat je op staat en zegt wat je echt te zeggen hebt. Dat je merkt dat de mensen opeens naar je luisteren en dat je er echt toe doet!

van mijn vader gekregen

Jouw pure kern…

♦    Weten dat je goed bent

♦    Vertrouwen hebben in jezelf

♦    Doen waar jij blij van wordt

 

♦    Voor jezelf opkomen

♦     Geloven in wie je bent

♦     Trots op jezelf zijn

 

speciaal voor jou uitgekozen

Jouw oersteen zal een enorm verschil gaan maken voor je eigen ik

Door dat een edelsteen nooit van zijn of haar trilling is afgestapt, brengt deze jou terug naar jou eigen “thuis” weer echt thuis komen bij jezelf. Dat is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. 

Deze tijd met jezelf zijn, de rest van jou leven… zonder je te laten beïnvloeden door de energie, de wil en de wensen van een ander… zonder jezelf uit het oog te verliezen 

Omdat jij weet dat er maar 1 leven is om deze aarde, nu op dit moment. Nu weet jij dat je het waard bent om te genieten en te doen waar jij gelukkig van wordt.

De oersteen
is uniek

De oersteen is geen nattevinger werk, dit wordt berekend. Het bijzondere is, ik ben de enige die dit voor je kan doen. Dit is geen geboorte steen, een horoscoop steen, geen maand steen… dit is jouw OER-steen daar is geen andere formule voor…

Zo gaat het in z’n werk!

Zodra ik al je gegevens heb, kan ik jouw mooie oersteen berekenen. Ongeveer 14 dagen later heb jij je oersteen in je handen.

Bij jouw oersteen krijg je een persoonlijke uitleg van een uur. Dit zorgt ervoor dat jij nog beter begrijpt wie jij van essentie bent. Zodat jij echt puur jezelf kunt zijn en blijven. 

De investering voor de groei naar jezelf is €185.95 (ex btw)

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar ruby@rubybrands.nl 

Bestel hier jouw oersteen

Let op! Vergeet bij het bestellen niet je geboortedatum en geboortetijd te noteren, als je op de oranje ‘bestel oersteen’ knop hebt gedrukt kan je dit invullen bij het ‘extra informatie’ vakje bij het afrekenen.

Na het invullen van al je gegevens druk je op bestelling plaatsen. Je kan met iDEAL betalen. Dat gaat snel veilig & makkelijk. Veiligheid voor alles 🤩

Ik ben tussen de 10 en de 14 werkdagen bezig met jouw oersteen te berekenen. Zodra deze verzonden is krijg je direct een berichtje van mij…

Ik kan je vertellen … het wachten op je oersteen voelt het zelfde als jarig worden als toen je klein was.

Na het ontvangen van je oersteen, maken wij een afspraak voor de persoonlijke uitleg.

Ik heb er zin in! Ik zie je geboorte datum en eventueel tijd heeeeeelll graag tegemoet !! Dankjewel 😍

 

De investering voor de groei naar jezelf is…

 €185.95 (ex btw)