Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

Gatver, ik kwam geen steek verder

Ik hield vast aan mijn “oude” droom, ik was al 21 jaar kapster geweest, hoe kon ik dan “opeens” coach worden. Voordat ik écht begon wilde ik alles perfect voor elkaar hebben, eerder durfde ik geen mensen te ontvangen. Ik stelde alles steeds uit, elke keer had ik weer een ander excuus.

Wie was ik nu helemaal, ben ik wel goed genoeg, kan ik het wel?!  Ze zagen mij al aankomen, “wie gelooft mij nou”?!

Ik schafte de ene training na de andere aan, ik moest mijn praktijk laten groeien, ik moest nóg beter worden. Ik ging van coach naar coach voor mijn business en voor mijn vakkennis. Maar ik kwam geen steek verder, ik werd er steeds onzekerder van.

Hoe dan.. ik wist Wat ik moest doen, ik wist hoe ik het moest doen, maar het doen bleef uit!

 

Het roer moest om!

Toen opeens ging er een belletje rinkelen… SHITTT wat ongelooflijk stom. Ik was mijn eigen rem, ik trapte op het gaspedaal en de rem tegelijk.

Ik deed alles voor mijn praktijk en om mijn vak kennis te verbreden, maar ik vergat een heel belangrijk stuk. “Wanneer de ondernemer stil staat, is er geen onderneming”.

Work harder on yourself than on your business

Ik gaf mezelf toestemming om een nieuwe droom te hebben en toen veranderde opeens alles. Ik zag mijn ideale klant, ik wist wat ik wilde doen, ik ging geld verdienen.. alles begon te stromen.

Ik mocht mij zijn, door onbegrensd mezelf te zijn, op mijn manier, gewoon op de meest simpele manier… zonder opsmuk!

Hierdoor is er zoveel vrijheid in mezelf gekomen, ik houd mij niet meer tegen. Onbegrensd mezelf zijn is het mooiste wat ik mijzelf ooit cadeau heb gedaan.

over mij Ruby Brands

Ik leerde dat Innerlijke groei het belangrijkste is.

Ruby Brands

Je kan nog zo hard voor de bühne werken. Je kan alle info blijven slurpen, maar wanneer je het geloof in jezelf niet hebt, krijg je niets voor elkaar. 

Mindset is de key voor alles…

Wanneer je uiteindelijk  je hoofd niet meer laat regeren, alles laat indalen naar je hart, voelt vanuit je buik wie je van essentie bent. Dan ga je doen waar je het aller gelukkigste van wordt, je dromen waar maken.

 

Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

Waarom ik doe wat
ik doe…

Ik zie bij zoveel coaches en therapeuten dat ze echt de skills hebben om een prachtige praktijk neer te zetten, om echt een verschil te maken voor mensen. Maar ik merk ook dat ze zichzelf volledig op de rem zetten. gewoon niet durven te gaan staan voor wie ze zijn.

Want… stel dat je niet goed genoeg bent, dat een ander beter is?

Je bent zo ongelooflijk goed, echt vaktechnisch .. wat een goud is dat!!! Je onzekerheid bepaalt alles.

En juist dat vind ik zoooooo zonde !!!

Wat ik het liefste van de daken schreeuw is: “Laat zien wat je in huis hebt, laat het iedereen weten, er zitten mensen op je te wachten!!!

Ik ben ondernemerscoach ik werk echt mét de ondernemer… omdat daar de basis ligt. Wanneer je niet durft te gaan staan voor wie je bent, wat je bent én hoe goed je bent… kan je leren wat je wilt… maar zal er geen groei komen.

Daarom doe ik wat ik doe! 

Wat je over mij moet weten…

Ik ben de ondernemerscoach voor vrouwen met een eigen praktijk. Ik geloof dat je pas een fijne praktijk kunt neer zetten wanneer je volledig vertrouwen in jezelf hebt.

Ik ben een zeer positief persoon en er is altijd ergens een oplossing voor, ik vertrouw er op.

♦ Ik ben enthousiast, en geniet van elke seconde van het leven.. wat er ook gebeurt! Ik kan de mensen heel goed lezen en daardoor heel duidelijk op hun “krachten en valkuilen” wijzen.

♦ Ik ben altijd mezelf, vrolijk, een blij ei en kan anderen heel goed overtuigen dat je alles kunt manifesteren wat je maar wilt. Als je maar gaat doen,Want wachten tot het spontaan komt.. daar geloof ik niet zo in.

Spiritualiteit ben ik gek op, ik vind het heerlijk en vertrouw daar op. Maar .. yep er is wel een maar, ik vind dat je het hier moet doen en niet teveel moet zweven. ik kan een verschil maken voor mensen, dat kan niet als je met je hoofd in de wolken blijft. Dus 2 voetjes op de grond en een mooie verbinding met de kosmos. I love it.

♦  Ik ben er voor de mens achter de ondernemer. Wie ben jij en wat is de échte rem?  Ik haal de rugzak niet stapje voor stapje leeg, nee… ik snij die hele vervloekte onderkant er onderuit zodat die rommel gelijk weg is, hoppetee weg er mee.. In het verleden en in de toekomst kunnen we niets, NU mag er een verandering komen.

Ik moet je nog iets vertellen…

 

♦  De technieken, zoals mailfunnels, email instellen, strategie, perfect opgebouwde websites .. dat is niet mijn koekie!

Maar moet ik even iets uitleggen over- of iets maken op: canva, instagram, reels, facebook, videos en podcasts?   daar smul ik van… dat snap ik dus wél!! Als het maar creatief is dus, dán vind ik het helemaal leuk. 😍

♦ Ik vind dat je een super goede businesscoach moet hebben én een waanzinnige ondernemerscoach. Dat gaat niet zonder elkaar … een business coach werkt aan je business en een ondernemers coach werkt aan de ondernemer zodat je een f*cking goede praktijk krijgt !

  dansende ruby in het zand

  “Geloof in jezelf dat geeft vertrouwen”

  Mijn visie

  Als ik iets geleerd heb van mijn reis als mens en als ondernemer, is het wel dat je zelf de aller belangrijkste schakel bent in het geheel. Je kunt nog zo hard werken aan je praktijk, je kunt nog zoveel vaktechnische trainingen volgen… de basis begint bij jou!

  Wanneer je leert wie jij bent, waar je mega goed in bent, puur jezelf kunt zijn en echt onbegrensd jezelf bent, dan komt het allemaal super goed voor elkaar.

  Wanneer je weet wat je valkuilen zijn en je krachten kan je ze juist op de perfecte manier benutten.

  Mijn missie?!

  een glimlach met de sjamanistische drum

  Als je mij zou kennen zou je weten dat ik…

  ♦  Het heerlijk vind om motor te rijden

  ♦  Op en top geniet van het leven 

  ♦  6 boeken tegelijk lees, maar meestal niet uit lees

  ♦  Leg puzzels maken verschrikkelijk vind 

  ♦  Het woordje “kriebels over mijn krabbels” veel gebruik 

  ♦  Verslaafd ben aan chakra’s & edelstenen

  ♦  Het heerlijk vind om mee te denken 

  ♦  Dat bloemen en dieren mij altijd mooie inzichten geven

  ♦  Stilte en op mezelf zijn erg lekker kan vinden

  ♦  En dat ik uit mijn dak ga (ook in de auto) als het foute uur aan staat

  Wil jij duidelijke tips?

  Als enige chakra-numeroloog van Nederland en Belgie kan ik heel gericht “lezen” waar jouw rem zit.  Je geboortedatum vertelt alles dat nodig is.

  Als je direct antwoord wilt, plan onze afspraak! 

  Mocht je vragen hebben, stuur mij een mailtje! ruby@rubybrands.nl