PRO

P uur

R elaxed

O ndernemen

 

door onbegrensd jezelf te zijn..

Ruby-In-de-natuur-Puur-jezelf-zijn

“Ik werk me een slag in de rondte, maar wat ik ook doe, mijn bedrijf komt niet van de grond”

“Ik weet dat ik goed ben in m’n vak, maar dat durf ik niet te zeggen. Er zijn zoveel coaches, misschien ben ik niet goed genoeg”

“Ik wil nu eindelijk eens geld verdienen, maar waar haal ik mijn klanten vandaan?”

Je bent ondernemer, maar het loopt niet..

 

Het voelt alsof je onderneemt met één voet altijd op de rem. Hoeveel gas je ook geeft, je komt niet lekker vooruit. Je weet precies wat je moet doen, maar het komt niet uit je handen. Je komt de beloftes die je aan jezelf maakt niet na en maakt eigenlijk niks af. En nu knaagd die onzekerheid aan je. Ben ik wel goed genoeg? Wat doe ik fout?

Inmiddels heb je al aardig wat trainingen, cursussen en coachingstrajecten achter de rug. Je weet alle praktische dingen die je moet weten om lekker aan de slag te gaan. En toch loopt het niet, het stroomt niet.. Het voelt niet goed! Je dacht echt… Als ik die training doe, dan.. ja DAN krijg ik vleugels..

Helaas, dit bleef uit. Je hebt wel weer geleerd uiteraard, maar niet het resultaat waar je op hoopte.

Je hebt zoveel te bieden, en dat weet je! je bent verdikkeme hartstikke goed in je vak. Je wilt er echt jouw business van maken. Je voelt het ook, stoppen is geen optie!

Nu merk je dat de oplossing niet buiten jezelf ligt, alle praktische dingen heb je al geleerd. Maar je komt niet op gang. Het DOEN komt maar niet. Maar hoe ga je dat doen? Je bent zelf coach, tuurlijk weet je dan hoe dat moet… Toch !?

 • Je denkt regelmatig: Ben ik wel goed genoeg?
 • Ondanks je kennis, denk je nog dat je te weinig weet.
 • Je hebt zóveel ideeen, dat je niet weet waar je beginnen moet.
 • Keuzes vanuit je hart maken vind je erg lastig.
 • Social media is een “dingetje”.
 • Ondanks je harde werken, heb je nog steeds geen salaris.
Ruby Brands

Een aantal jaar geleden stond ik precies op dezelfde plek..

 

Ik hield vast aan mijn “oude” droom, ik was al 21 jaar kapster geweest, hoe kon ik dan “opeens” coach worden. Voordat ik écht begon wilde ik alles perfect voor elkaar hebben, eerder durfde ik geen mensen te ontvangen. Ik stelde alles steeds uit, elke keer had ik weer een ander excuus.

Wie was ik nu helemaal, ben ik wel goed genoeg, kan ik het wel?!  Ze zagen mij al aankomen, “wie gelooft mij nou”?!

Ik schafte de ene training na de andere aan, ik moest mijn praktijk laten groeien, ik moest nóg beter worden. Ik ging van coach naar coach voor mijn business en voor mijn vakkennis. Maar ik kwam geen steek verder, ik werd er steeds onzekerder van.

Hoe dan.. ik wist Wat ik moest doen, ik wist hoe ik het moest doen, maar het doen bleef uit!

Toen opeens ging er een belletje rinkelen… SHITTT wat ongelooflijk stom. Ik was mijn eigen rem, ik trapte op het gaspedaal en de rem tegelijk.

Ik deed alles voor mijn praktijk en om mijn vak kennis te verbreden, maar ik vergat een heel belangrijk stuk. “Wanneer de ondernemer stil staat, is er geen onderneming”.

chakra kracht met edelstenen

Haal je voet van de rem af!

Inmiddels weet je wel dat jij zelf degene bent die de rem steeds ingetrapt houdt. Je houdt jezelf kleiner dan je eigenlijk bent. Ervaringen uit het verleden zorgen ervoor dat jij bepaalde stappen niet durft te zetten. En bepaalde keuzes niet durft te maken.

Dit betekent ook dat jij de oplossing bent! De oplossing zit in jou zelf! En ik ga je daar bij helpen, zodat jij echt kunt gaan groeien als onderneemster én met je onderneming.

In PRO – Puur Relaxed Ondernemen gaan wij stap voor stap al jouw krachten naar boven halen. Terwijl we dit doen tackelen we ook de demonen die hierbij horen. Elke kracht heeft namelijk ook een keerzijde, een demoon. Zodra jij weet hoe je daarmee omgaat kun je altijd jouw krachten onbeperkt inzetten!

Al deze krachten en demonen bevinden zich in jouw chakra’s. Iedereen heeft ze! Iedereen kan er gebruik van maken. Je hoeft alleen te leren hoe je dit doet!

PRO Puur Relaxed Ondernemen door onbegrensd jezelf te zijn. Dat is waar je naar toe wilt.

Onbegrensd mezelf zijn 

is het mooiste dat ik mijzelf ooit cadeau heb gedaan.

 

Je kan nog zo hard voor de bühne werken. Je kan alle info blijven slurpen, maar wanneer je het geloof in jezelf niet hebt, krijg je niets voor elkaar. 

Mindset is de key voor alles…

Wanneer je uiteindelijk  je hoofd niet meer laat regeren, alles laat indalen naar je hart, voelt vanuit je buik wie je van essentie bent. Dan ga je doen waar je het aller gelukkigste van wordt, je dromen waar maken.

Als enige chakra-numeroloog van Nederland en Belgie kan ik heel gericht “lezen” waar jouw rem zit.  Je geboortedatum vertelt alles dat nodig is. En in dit programma leer jij precies hoe je hier op de juiste manier mee om kan gaan en gebruik van kunt maken🤩 

Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

Over PRO – Puur Relaxt Ondernemen

 

PRO is een groepsprogramma van 12 weken. Elke week duiken we in een chakra en ontdek je welke unieke kracht en welke demoon hierbij horen. En natuurlijk hoe je hiermee om gaat! De volgende groep start na de zomervakantie.

Wil jij op de hoogte gehouden worden, zodat je op tijd kunt instappen om mee te gaan op deze mooie reis? Schrijf je hieronder dan vrijblijvend in op de interesselijst!

Wat kun je verwachten:

 • 1 uur per week voor de verdiepingstof
 • Geen 1450 euro maar 750 euro (mag in delen)
 • 1 uur per week live met mij in de groep waar je alle vragen kunt stellen
 • Je krijgt positieve energie uit de besloten fb groep
 • En je krijgt een hele box thuis gestuurd met edelstenen, werk materiaal, cadeautjes en verrassingen.

BONUSSEN:

 • Yoga per Chakra elke week (+-10min)
 • Edelstenen per chakra
 • Geur per chakra
 • Voedings uitleg per chakra
 • EN CHAKRA NUMEROLOGIE zodat jij dit op jouw klanten kan toepassen waardoor jij een veel hoger inkomen zult krijgen.

Wat anderen zeggen…

Doe mee en meld je aan!

Wordt PRO

Puur Relaxed Ondernemen door onbegrensd jezelf te zijn.