Wil je weten wat de kracht van jou en je praktijk is?

Hoe kan je deze krachten bundelen?

De meeste coaches werken zich uit de naad, maken vele uren maar schieten er nog steeds weinig mee op. Het gehoopte resultaat blijft uit. Maar net als de meeste relaties draait het niet om één persoon, in dit geval je praktijk. Zolang jij het gevoel hebt dat je moeten trekken om vooruit te komen, vormen jullie nog geen team

Wanneer je het juiste inzicht hebt verkregen over jezelf en je praktijk… kunnen jullie gaan vliegen. 

De beste manier om te groeien is weten wat jullie krachten zijn.

bamboe met ruby op de voorgrond

Het geheim van de krachten…

Ondernemen hoort leuk te zijn, uitdagend en een blijvende groei te geven. Waardoor je eigen praktijk hebben een super fijne voldoening geeft.

De “normale” activiteiten die bij het ondernemen horen… lukken op de een of andere manier niet. Dit kan niet de bedoeling zijn, dit kost veel negatieve energie.

sjamanistische drum met ruby in de natuur

Wat er gebeurt als jij en je praktijk geen team zijn….

♦  Je werkt je uit de naad zonder resultaat

♦  Je krijgt de focus niet te pakken waardoor je veel tijd kwijt raakt

♦   Elke keer heb je weer een nieuw “plan van aanpak”

♦   Nieuwe klanten komen te weinig

♦   Je omzet komt niet op het punt wat je zo graag wilt

♦   Je bent met je droom bezig,  en toch….

Dit is zonde,  omdat je je energie wel beter kunt gebruiken. Nu doe je dit allemaal zonder  het resultaat waar je zo op hoopte.  Met als gevolg dat je alleen maar meer frustratie krijgt. Hierdoor verlies je nog meer tijd, geld én energie.

(In je privé wil je ook niet steeds alles om gooien,  en weer een nieuw plan maken… en wanneer je er bijna bent, …. “Had ik niet beter….)

Jouw praktijk heeft meer nodig dan losse flodders…

Je wilt een super praktijk neer zetten en dat het allemaal lekker loopt

Je hebt al heel veel geprobeerd en dit lijkt allemaal niet te werken, je weet wat je moet doen een beetje hoe je moet doen .. maar het doen blijft echt uit

Is het fijn om meer input te krijgen over wat je wel kunt inzetten zodat er echt een verschil kan komen. Zodat jij echt jouw mensen kunt gaan helpen, met de juiste energie.

Waar je naar opzoek bent is weten waar jij en je praktijk ongelofelijk krachtig in zijn, zodat…

♦  Je gericht te werk kunt gaan,  met super kansen

♦  Je gefocust kunt werken en daardoor tijd over houdt

♦  Precies weet waar je je op gaat richten

 

♦    De nieuwe klanten heel graag bij je willen komen

♦    Je omzet steeds meer komt daar waar je het hebben wilt

♦    Je je droom steeds meer waar wordt…

 

Deze manier van coaching vind je echter nergens, dit is meer dan uniek.

uitkijkend zittend op een bankje

Daarom heb ik deze speciale “chakra blauwdruk” ontwikkeld

Met deze chakra blauwdruk bereken ik jouw geboorte datum en die van jouw praktijk. Door deze reading kan ik heel veel bijzondere informatie aan je doorgeven. Tijdens deze reading zullen er heel veel dingen helder voor je worden. 

Door deze informatie die je ontvangt krijg zal je merken dat je niet meer hoeft te worstelen, duwen en trekken. Kan je gaan focussen op wat er toe doet om te gaan groeien binnen je praktijk.

Ondernemen was nog nooit zo leuk! Vanaf dan kan je alleen nog maar omhoog… Je zult weten hoe je jouw klanten het beste kunt bereiken en daardoor zal je inkomen gaan veranderen. En…  voel je dat je geen dure hobby meer hebt,  maar een échte onderneming.

Dit is hoe andere mijn coaching hebben ervaren

Ruby heeft voor mij mijn persoonlijk oersteen op basis van mijn geboortedatum en tijd berekend. Ik kreeg een prachtig pakketje thuis met mijn steen, een prachtige omschrijving en een presentje. De steen is werkelijk prachtig. In de mail nog een link naar een mooi begeleidende audio en een stuk muziek om te luisteren tijdens het ‘contacten’ met mijn oersteen. Ik heb dit in het park gedaan en het was heel bijzonder en krachtig. Prachtige ervaring. 

– Nathalie de Vries

Heel gek, vanaf het moment dat Ruby en ik elkaar hadden gesproken in de 30 minuten zoom call , veranderde er al iets bij mij. Er groeide zoveel vertrouwen, ze legde alles zo fijn uit.  Wie ik was,  en wat mijn krachten zijn (ook mijn valkuilen uiteraard 😅)  maar wat was dat raak zeg! en dat vanaf mijn geboorte datum .. hoe bizar

– Renate Draaier

Wat houd deze chakra reading in?

In een uur zoom ga ik 1 op 1 gericht op jou en je onderneming alles na lopen. Daar heb ik jouw geboorte datum voor nodig en de start datum van je praktijk (KvK inschrijving)  ik ga een chakra numerologische berekening maken. waardoor jullie samen smelten en een compleet team zullen vormen. 

Door de krachten van jouw praktijk te benoemen en de krachten van jou kan je precies zien wat de kracht is van de onderneming met jouw als ondernemer. 

Door deze kennis leer je waar je je op kunt focussen en wat je misschien beter kunt laten. De valkuilen en krachten worden aangekaart en uiteraard kijken we precies waar jij steeds weer mee worstelt. Door deze cyclus te doorbreken kan je gaan groeien.  

Door deze blueprint (blauwdruk) kan jij je praktijk volledig om gooien of juist doorpakken daar waar bent,  maar dan veel gerichter te werk kunt gaan.

Wat is jouw investering voor de chakra blauwdruk reading?

Deze chakra-numerologische reading, is one of a kind. Deze chakra blauwdruk wordt nergens anders aangeboden. Gelukkig investeer je geen paar honderd euro voor deze zeer bijzondere reading, maar gewoon een klein bedrag waar je veel plezier uit zult halen!

Daarbij krijg je de opname (video en audio) toegestuurd zodat jij hem op je gemak kunt terug kijken. Door terug te kijken (of te luisteren) haal je er steeds weer de mooiste informatie uit.  Ook kom je bij mij in de praktijk zodat we alle chakra’s bij jouw de juiste energie kunnen geven en de stagnerende rommel direct kunnen opruimen 

Voor jouw chakra numerologische berekening, de online call en onze 1 op 1 sessie in Apeldoorn, is jouw investering 300,-  (ex btw)

Mocht je nog vragen hebben, hoor ik je graag

Liefs Ruby 🌸

Veelgestelde vragen over de reading

Waarom heb je de geboorte datum van mijn bedrijf nodig?

Ik ben chakra numerologe en werk met chakra’s.  Elke chakra ik gekoppeld aan een karakter eigenschap van een mens,  van een dier maar ook van jouw onderneming.  Door dat jij gekozen hebt voor deze “geboorte datum” heb jij ook gekozen voor een karakter eigenschap van jouw bedrijf. Als jij en je onderneming elkaar aanvullen is dat waanzinnig voor de groei… maar wanneer jullie elkaar op bepaalde vlakken tegenwerken.. dan zal de groei uitblijven, mits er iets aan gedaan wordt.. en dat kan ik uitleggen in de reading.

Hoe lang duurt de reading en hoe hebben we contact?

Het is 1 op 1 en we gaan één uur beeld bellen via zoom. Door met zoom te contacten kunnen we elkaar zien en kan je alle vragen stellen die je wilt.  Nu hoef je geen rekening te houden met reistijd en kan je gewoon vanuit je vertrouwde omgeving zoomen met mij.  In dit uur wordt er veel besproken en je kunt moe zijn nadien. Je ontvangt heel veel waardevolle informatie in dit uur.

Ik wil graag een reading maar ben geen coach, wat nu?

Geen enkel probleem, als jij ondernemer bent dan bereken ik dit uiteraard ook jouw blauw druk. Maar als jij geen ondernemer bent, en een reading wilt speciaal voor jou… ook dat is zeker de moeite waard!! Ik ben chakra numerologe en bereken graag je geboortedatum zowel voor bedrijven, personeel, relatie vergelijk (met toestemming uiteraard)

Kan je ook kinderen chakra numerologisch berekenen?

Ja dat kan ik, Maar ik vind het niet ethisch…

Kinderen onder de 14 jaar bereken ik in principe niet. Omdat kinderen een groei moeten maken en hun eigen chakra’s moeten ontwikkelen, als wij daar aan gaan zitten wroeten dan raakt een kind juist uit balans. In uitzonderlijke gevallen doe ik het wel, maar dan zal ik de ouders niet specifiek alle informatie geven alleen wat écht van essentieel van belang is.

Wanneer jij echt wil gaan vliegen met je praktijk…

Wil jij echt je droom waar maken en nu eindelijk weten wat je nu echt kunt gaan doen en niet meer hoeft te worstelen..

Wat krijg je van mij

  • Een uur zoom 
  • Jouw persoonlijke blauwdruk 
  • Blauwdruk voor je praktijk 
  • Hoe jullie samen kunnen smelten en wat je nodig hebt 
  • De zoom opname video en audio 
  • Gouden tips waar je altijd op terug kunt vallen

breek vrij en spring
ruby aan een strandje met water

Ik ben de enige chakra numeroloog in Nederland en België, door deze techniek en methode kan ik zo veel dieper in jou en je praktijk kijken dan dat je je ooit voor mogelijk kunt houden. 

Inmiddels heb ik al meer dan 75 mensen met deze chakra blauw druk geholpen waardoor er zoveel mooie inzichten zijn ontstaan. Dit heeft voor zeer mooie groei in hun praktijk gezorgd.

 Ik kan niet wachten om ook jou verder te helpen en jouw krachten te mogen onthullen. 

Liefs Ruby