Eyyy You- Yeah You

Wordt dé “go too coach”
en verander jezelf in een magneet, voor jouw klanten.

 

ideeen

Van super verlegen meisje naar coach vol zelfvertrouwen

 

Voorheen durfde ik nooit zichtbaar te zijn, als het kon drukte ik mijn snor. Maar ja als coach, moet je écht (online) zichtbaar zijn. “No doubt about it”. Dus ik wist dat ik iets online moest doen, en niet alleen een leuk plaatje delen. Maar écht mezelf laten zien,  dat was in eerste instantie een dingetje. Ik twijfelde aan alle kanten. Maar als ik klanten wilde, moest ik toch echt die stap gaan zetten.

Resultaat?

Ik ging van super verlegen meisje naar iemand die vol zelfvertrouwen zichtbaar is. Ik heb mijn verhaal gedeeld in de margriet en ben volledig comfortabel met zichtbaarheid. Ik ben gewoon zoals ik ben zonder de opsmuk. Doordat ik alles logisch heb gemaakt heb ik geen twijfels om een post te plaatsen of een story te delen.

Ik zie veel coaches en kennis ondernemers zichzelf klein houden. Ze delen niet wat ze écht zouden willen vertellen. Meestal omdat ze bang zijn voor commentaar. De twijfel slaat regelmatig toe… wat zal een ander er van vinden. Hebben ze wel genoeg kennis in huis om dat te delen en vaak gaat hun enthousiasme over,  in denken.. en dan komt er helemaal niets meer online te staan.

Maar eigenlijk  willen niet meer het best bewaarde geheim ever zijn!

Ik heb met coaches gesproken en ik begreep dat ze heel graag wilden groeien. Met zelfvertrouwen wilde gaan staan voor wie ze zijn, echt gaan vertellen wat ze kunnen en duidelijk laten weten wat ze nu écht doen!

 

Voel je ook dat jij je kleiner houdt dan dat je bent,

 

Voel je ook dat jij je kleiner houdt dan dat je bent, en heb je geen idee waar je zou moeten beginnen om jezelf echt te laten zien? Ben je bang het verkeerd te doen en voel je steeds een twijfel of het wel goed genoeg is? Denk je vaak laat ook maar… Ondanks die leuke foto die je geschoten hebt?

Dat kan anders!

Wil jij :

 

  • Je bedrijf écht neerzetten in 2023
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Betalende nieuwe klanten
  • Weten wat je kunt plaatsen op je social-media
  • Nieuwe volgers krijgen die supertje enthousiast over jou worden
Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

Dan is deze cursus precies wat jij nu nodig hebt!

In de Show YourSelf  mini cursus help ik je met de content die er voor zorgt dat jij gaat groeien. We doorlopen steeds weer de ; Know, Like & Trust factor … Waardoor de mensen jou super interessant gaan vinden. Doordat de verdeling van de berichten heel relaxed is opgebouwd, zal je merken dat het steeds makkelijker voor je wordt. Je zal steeds zekerder worden tijdens deze training

Meld je NU aan voor deze cursus twv 147 euro die ik jou gratis schenk

Omdat ik écht wil dat jij gaat SHINEN start vandaag nog !!

Ruby Brands

 

 

 

Want eerlijk wat heb je te verliezen?

 

Nu zit je te klooien met je social media omdat het gewoon niet echt wil. Je loopt achter de feiten aan, en je geeft regelmatig aan… “wat moet ik zeggen dan”, “zo interessant is het niet wat ik doe” .. en met je koppie in beeld is ook een dingetje..

Ga groeien en Show YourSelf .. en ga staan voor Wie je BENT , wat je KUNT en wat je DOET!

Start nu, je kan alleen maar winnen.

Liefs Ruby