Vandaag is de dag om Solid as a Rock te worden!

Het is tijd om je echte dromen waar te maken, want opgeven is geen optie!

Solid as a rock 1 op 1 programma van Ruby Brands

Herken je dit?

Ondanks al je inspanningen, alle strategieën die je hebt geprobeerd en alle coaches die je hebt gevolgd, blijf je vastlopen op hetzelfde punt.

⭐️ Je hebt te weinig klanten

⭐️ Te weinig omzet en

⭐️ Nauwelijks inkomen voor jezelf

⭐️ En je dromen schuiven steeds verder op

Maar weet je, het ligt niet aan jou. Het ligt niet aan je kennis. Het ligt niet aan je inzet. 

Het echte probleem zit dieper. Het is géén kwestie van strategie; het is een kwestie van interne stagnatie, een energetisch probleem dat je groei belemmert.

Maar weet je, het ligt niet aan jou. Het ligt niet aan je kennis. Het ligt niet aan je inzet. Het echte probleem zit dieper. Het is géén kwestie van strategie: het is een kwestie van interne stagnatie, een energetisch probleem dat je groei belemmert.

⭐️Maar hier is het goede nieuws:

dit kan worden doorbroken. 

En wanneer dat gebeurt, zal je energie weer gaan stromen, zal je bedrijf gaan groeien en zul je eindelijk de resultaten behalen waar je zo naar verlangt: meer klanten, meer omzet en het inkomen dat je verdient. Het is tijd om je echte dromen waar te maken, want opgeven is geen optie.

Dat is waar het Solid as a ROCK traject om de hoek komt kijken. Samen gaan we aan de slag om jouw interne blokkades te doorbreken en jouw energie te laten stromen. In slechts 3 maanden tijd zul je leren hoe je zo stevig als een huis kunt staan, zowel in jezelf als in je bedrijf. 

Uit ervaring weet ik dat bij een online training zonder persoonlijke coaching erbij, er geen huiswerk wordt afgemaakt en vaak zelfs het programma voortijdig iwordt gestopt. Daar is Solid as a Rock voor, zodat jij doorgaat.. ook wanneer het even lastig is. Ook wanneer je weg wilt lopen van wat spannend is. Ik houd je accountable voor jezelf. Door deze expansie ga jij de verandering merken en voelen. Je tackelt met mij jouw blokkades en je gaat groeien als een malle. 

Ruby-Brands-kijkt-vooruit-

⭐️ Wat het 1:1 traject oplost

Doorbreek interne stagnatie en blokkades

Verhoog zelfvertrouwen en zichtbaarheid

Transformeer je money mindset

Neem actie en trek klanten aan

Verhoog je omzet en maak je dromen waar

Mooie vrouwen die je voor gingen ! 🤩

Ik plaatste een berichtje online, en opeens kreeg ik van 2 mooie mensen een prive berichtje, en ze hebben direct een afspraak met mij gemaakt!

Klant K.

Wow Ruby. Nogmaals dankjewel!!!!! Je hebt me vandaag zó veel nieuwe inzichten gegeven!!! Ook over dingen waar ik zelf nooit aan gedacht had. Hier ben ik echt heel blij mee. Dank je wel!!!

Klant A.

Het had allemaal te maken met grenzen stellen voor mezelf.  Dat deed ik niet uit angst voor verlies en daarmee deed ik mezelf te kort. Ik bepaal nu, dat voelt zo kloppend.

Klant S.

Sinds de komst van mijn oersteen en het daaropvolgende groepsprogramma van en de individuele coachingsessies met Ruby, steeds dichter bij mezelf gekomen ben. 

Klant B.

Ik sta steeds meer in mijn eigen kracht, durf voor mezelf te kiezen, geef beter mijn grenzen aan, volg mijn intuïtie, luister naar mijn hart en maak een geweldige ontwikkeling door, terug naar mijn basis, mijn essentie en dus mijn ware zelf. Solid as a Rock heeft voor een ommekeer in mijn leven gezorgd, zowel privé als zakelijk, ik groei nog steeds en daar ben ik elke dag enorm dankbaar voor!

Klant K.

Ik heb mijn pilot verkocht voor de prijs die ik je gister vertelde, ik ben zo blij!

Klant S.

Solid as a rock 1 op 1 programma van Ruby Brands

💖 Wat ga jij ervaren tijdens Solid as a Rock?

Ben jij klaar om te stoppen met verstoppen, het loon te verdienen dat je verdient, en vol zelfvertrouwen online te verschijnen?

Laat mij je het groepsprogramma uitleggen dat jou daarbij gaat helpen. jouw inner-power start vanuit uit chakra’s, elke chakra is verbonden met een karakter eigenschap, wanneer je die wakker maakt…

Dus, ben je er klaar voor om jouw reis te maken?

Om te voelen, te groeien en te vertrouwen als nooit tevoren? Laten we samen die weg bewandelen en jouw bedrijf laten schitteren als een stevige rots in de branding. Het is tijd om te gaan staan, staan voor jezelf, ben je klaar om de blokkades te tackelen!?

Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in het Solid like a ROCK traject! 🌟

 

Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

  • 3 live sessies in Apeldoorn, waar we samen diep duiken in jouw groei en transformatie
  • 2 online healing sessies om je energie te laten stromen en blokkades te tackelen
  • 3 voxer dagen waarop je direct toegang hebt tot mij voor ondersteuning, vieringen en coaching
  • Krachtige affirmaties en meditaties om je mindset te versterken en je op je doelen te richten

 

Het is tijd om jezelf en je bedrijf echt neer te zetten!

 

Durf jezelf de kans te geven om Solid as a ROCK te worden en de wereld te laten zien waar jij gewoon rete goed in bent!  Daardoor wordt je als een magneet voor jouw droom klanten. Laten we samen deze reis beginnen en jouw dromen waarmaken. 

 

Wanneer kunnen wij samen werken?

Z

Ben jij kennis coach / healer (kennis ondernemer) 

Z

Weet je welk probleem je oplost, of welke wens je vervuld voor je klant

Z

HEb je affiniteit met spiritualiteit

Z

Ben je bereid buiten je comfort te stappen

Z

Ben je coach-baar en wil je graag groeien

Z

Ben je klaar voor verandering en wil je het met beide handen aanpakken

🌸 Wil je nog even met mij sparren over Solid as a Rock?

Stap vandaag nog in, ik zorg dat we heel snel kunnen starten. Wist je dat alleen de keuze voor jezelf al een wereld van verschil geeft?