Stop met verstoppen

februari 02, 2022
verstoppen

Stop met verstoppen!

Blijf jezelf en stop met verstoppen! JA, dat klinkt uiteraard heel gewoon, en je weet dat dat moet.. Maar toch gebeurt het onbewust regelmatig dat dat niet zo is. Je neemt snel iets over van een ander, zeker wanneer je ziet dat de ander succes vol is, dan is het zo gebeurt uiteraard.

Juist door jezelf te zijn en te blijven, en te weten wat je waard bent. Zal je merken dat je berichten op social media bijna als vanzelf gaan. Wanneer je een eind van jezelf af bent, dan raak je jezelf kwijt en dat zou eeuwig zonde zijn. ☹

Wanneer ben je jezelf?

Dat kan je heel snel door hebben, als jij een bericht plaatst, een blog of een podcast bijvoorbeeld. En je spreekt niet vanuit je hart, jouw kennis, jouw passie, jouw vak, jouw eigen ik… Dan klopt het niet, dan blijf je haperen in je tekst of woorden.

Maar wanneer jij recht uit je hart spreekt, ja dan is er geen woord gelogen, er kunnen schrijffouten in staan, ook dat is okay! Ook ik heb dat. Daar maak ik mij niet druk om. Het moet wel leesbaar zijn uiteraard, maar ook voor mij moet het op z’n Ruby’s blijven. En dat geldt dus ook voor jou, doe het op jouw manier 😊

Wat zag ik van de week?

Ik volg een vrouw uit Amerika omdat ik haar content interessant vind, kloppend en precies zoals het bij haar past. Ze gebruikt haar woorden, haar type taal en daar herken je haar aan. Dat maakt het dus zo eigen, ook zij hoeft niet uren na te denken wat ze nu zal schrijven, posten en ook op haar podcast is zij volledig zichzelf. Nu weet ik dat er een andere Nederlandse vrouw haar ook volgt. Dat is uiteraard super leuk!

Maar wat schetste mijn verbazing.. De tekst van deze Amerikaanse dame, zowel haar e-mails, haar berichten op bijvoorbeeld Instagram, maar ook haar bio stukje op insta zijn 1 op 1 overgenomen. (alleen in het Nederlands uiteraard 😉) echt volledig van Engels naar Nederlands omgezet ( okay 2 woorden anders)

Dat vind ik dus echt zo jammer, wees geen copy cat ! wanneer je iemand 1 op 1 kopieert, heeft de tekst niet jouw energie, het zijn niet jouw woorden, en dus zal niemand jou herkennen in de mail die je stuurt of het berichtje dat je plaatst op social media.

Wees dus echt jezelf!

Je bent goed genoeg, je doet er toe… de mensen willen jou leren kennen en niet de ander. (anders zouden ze die gaan volgen) Zodra jij gaat copy catten, of je teksten gaat aanpassen…Zullen ze jou nooit echt leren kennen.

Dus stop met verstoppen … dat heb je wellicht al te lang gedaan. Nu mag jij, JIJ zijn lieverd!

Jezelf zijn is soms een uitdaging, zeker als je even niet weet wie je nu echt bent, puur vanuit jouw essentie. In de loop van je leven pas je je vaak aan, ga je in de schoenen van een ander lopen. Dit alles om maar okay te zijn, gewaardeerd te worden en om niet “anders” te zijn.

Ik denk dat het tijd is om echt jij te zijn!

Jouw geboortedatum verteld je pure verhaal

Wist je dat jouw geboortedatum exact verteld wie jij van essentie bent? Ik bereken de chakra code van jou, de pure jij… elke chakra is verbonden met een karaktereigenschap, wanneer jij weet wat jouw chakrakrachten zijn, kan je deze gaan benutten.

Je hebt chakra krachten maar ook demonen, deze demonen zijn bijvoorbeeld, angst, onzekerheid, schaamte, schuldgevoel en die kunnen omgezet worden naar de chakra krachten. Dit doe ik mede met de oersteen. De oersteen is een edelsteen die volledig vanuit jouw geboortedatum (liefst ook tijd) wordt berekend.

De oersteen heeft dezelfde energie als waar jij mee bent geboren, deze is nooit van zijn pad gegaan, en heeft altijd deze basis behouden. Jij daarentegen hebt je op veel momenten aangepast. De oersteen brengt je weer terug bij jouw eigen basis.

Jouw kern.

Klik hier als je meer wilt weten over de oersteen!

Dit stuurde Leonie na het ontvangen van haar oersteen:

oersteen

Ps. Bijna wekelijks plaats ik een nieuwe podcast, Wil je ook podcast #39 beluisteren van de Podcast met RubyKlik dan hier! Deze duurt 26 minuten. Het gaat over je droom blijven volgen… misschien is dat wel fijn om te horen nu …JOUW DROOM mag er zijn!

Uiteraard zou ik het super tof vinden als je een reactie achter laat, of als je deze blog deelt met andere vrouwen met een eigen praktijk.

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties