VIP-Dag voor Coaches en Healers

Dit is een exclusieve VIP-dag, speciaal  voor prachtige coaches en healers zoals jij, die haar content op een leuke en ontspannen manier wil creëren! 

PRO chakra kracht met edelstenen

Hoe irritant…

Je loopt buiten en hebt waanzinnig veel content ideeën. Inspiratie stroomt door je heen en je kunt niet wachten om het op papier te zetten. Maar dan kom je thuis en… niets. Het lukt je gewoon niet om die briljante post te maken die je al de hele tijd in je hoofd had. Je denkt, “Laat maar…” en ondertussen heb je al meerdere dagen uitgesteld om iets online te posten.

En je WEET dat je online zichtbaar moet zijn.

Je wilt klanten, je wilt omzet, je wilt het allemaal. Maar toch kom je steeds weer in hetzelfde gat terecht.

Frustrerend, toch?

Maar na deze exclusieve VIP-dag wordt het echt anders.

  • Boost je zelfvertrouwen: Geen twijfels meer, je deelt je expertise vol vertrouwen.
  • Creëer geweldige content: Geen writer’s block meer, maar consistente en boeiende posts.
  • Word een pro met reels en video’s: Maak video’s die je volgers niet kunnen weerstaan.
  • Overwin je blokkades: Geen belemmerende overtuigingen meer die je tegenhouden.
  • Geniet van persoonlijke ondersteuning: Blijf gemotiveerd, je krijgt twee weken lang ondersteuning via Telegram.

Dit is jouw kans om jezelf te laten zien en op te vallen, juist voor de zomervakantie begint. Terwijl andere ondernemers stilzitten, kun jij schitteren en je klanten inspireren. Voor maar €444 krijg je zoveel input en tools dat je de hele zomer door kunt knallen

 

Waarom Jij Deze VIP-Dag Nodig Hebt

Voel je de onzekerheid, heb je regelmatig moeite met content maken, en weet je niet wat je moet zeggen wanneer je live gaat? Dan is deze VIP-dag precies wat je nodig hebt om deze obstakels te overwinnen en met een smile het verschil te maken!

Nu voel je je nog onzeker over je kennis en expertise.  Na deze dag deel je vol zelfvertrouwen jouw kunnen en straal je als nooit tevoren.

Je hebt moeite om boeiende en consistente content te bedenken en te creëren. Na deze dag niet meer.. Leer hoe je inspirerende content maakt die je volgers écht aanspreekt en je zichtbaar maakt.

Je vindt het lastig om voor de camera te staan en gerichte reels en video’s te maken. Word een pro met reels en video’s – Ontdek hoe je op een leuke, speelse manier, aansprekende reels maakt.

Je wordt tegengehouden door belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten. Overwin je blokkades – Samen doorbreken we je belemmerende overtuigingen zodat je onbegrensd jezelf zult zijn.

Je hebt het gevoel dat je alleen staat en niet genoeg ondersteuning krijgt. Geniet van persoonlijke ondersteuning – Twee weken lang krijg je na de VIP-dag ondersteuning via Telegram om al je vragen te beantwoorden en je gemotiveerd te houden.

Dit is jouw kans om jezelf te laten zien en op te vallen, juist voor de zomervakantie begint. Terwijl andere ondernemers stilzitten.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een overvloed aan ideeën en zelfvertrouwen. Je creëert moeiteloos content die resoneert met je volgers. Klanten worden als magneten naar je toe getrokken, waardoor je dromen werkelijkheid worden en je omzet groeit. Je straalt van vreugde omdat je doet waar je van houdt en je maakt een impact.

Dit is jouw toekomst na onze VIP-dag. Durf te dromen en maak ze waar!

 

Lees de ervaring van deelnemers…

Ik vind het fijn dat ik gezien wordt. Dat het groepje klein is en ik het idee krijg ze allemaal straks echt wel een beetje te kennen. We zijn allemaal open en echt. Alles is oké .

Jouw persoonlijke aandacht, de veilige space die je aanbiedt en jouw betrokkenheid!🙏

Carolien de Koning

Je ziet ons potentieel voordat wij dat zien, en dat doe je met ontzettend veel liefde en aandacht.

En ik heb het gevoel dat ik alles wat er in me opkomt mag vragen of aan het licht mag brengen, niks is te gek, daar is hier alle ruimte voor.

Mark Kingma

🌸 de VIP dag  zorgt voor groei,

verbinding met jezelf en andere onderneemsters.

De kracht van binnen naar buiten. 

stop-met-verstoppen

Inhoud van de Vip – dag:

datum: zaterdag 29 juni of vrijdag 5 juli 

9.30 – 10:00: Ontvangst en kennismaking met een heerlijke kop koffie of thee.

10:00 – 11:30: Tackelen van Belemmerende Overtuigingen. De kracht van jouw Chakra’s  – Voel je vuur op borrelen.

11:30 – 13:00: Contentcreatie  –  creëer inspirerende content met elkaar.

13:00 – 14:00: Gezamenlijke lunch – Gezonde en voedzame maaltijden om je energie op peil te houden. 

14:00 – 16:00: Fotografie en Videografie – Maak prachtige foto’s en reels, en schiet B-roll content.

Extra

2 Weken Ondersteuning via Telegram: Blijf gemotiveerd met dagelijkse audio’s en uitdagingen. Stel al je vragen en ontvang gerichte feedback.

Waarom Deze VIP-Dag?

De VIP-dag is er om jou als coach of healer de tools, inzichten en ondersteuning te geven die je nodig hebt om je boodschap vanuit je hart en effectief te delen. In een ontspannen en inspirerende omgeving werk je samen met gelijkgestemde professionals, waardoor je je netwerk uitbreidt en nieuwe contacten opbouwt.

🌸 Deze VIP dag wil je écht niet missen