Weet je wel wat het kost, een training? Dat doe ik écht niet!

Weet je wel wat het kost, een training? Dat doe ik écht niet! 🙄

Ik was vanaf woensdag in een hotel tot vrijdag avond. Ik ging naar een training die 2 dagen duurde, en ik was er 3 dagen. Nieuwe stappen en inzichten laten je groeien in je bedrijf,  als ondernemer én ik heb er écht enorm van genoten. Voorheen gunde ik het mijzelf niet, voelde mij schuldig voor het thuisfront. Daarnaast vond ik dat het wel heel erg nuttig en heel belangrijk zou moeten zijn voor ik dat zou doen. Oh ja … en 2 nachten slapen, weet je wel wat dat kost!? 😱

Er blijft maar weinig beklijven

Wanneer je naar een evenement of training gaat ben je snel geneigd om het even tussendoor te doen. Je weet dat het helpend is, maar je benut het niet optimaal. Meestal gebeurt alles half, half. Half met je hoofd bij thuis en half bezig met je werk. Ondertussen ben je aan het absorberen wat er te absorberen valt 🧽 maar niet alles komt binnen door de afleiding.

Wanneer je tijdens een “lering” op welke manier dan ook, vanuit die bubbel terug keert naar je dagelijkse leven. Dan verdwaal je weer in de waan van de dag. Hierdoor land je nieuwe kennis niet, want de kinderen vragen aandacht, het hele gezin wil wat van je.

“Wat gaan we eten,  hoe laat ben je thuis, Kan er iemand blijven slapen, wil jij nog ff iets bij de winkel halen”

Allemaal dingen waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn. (en stiekem ook niet op zit te wachten…maar ja…. c’est la vie)

Wat ik daarvan geleerd heb, is dat je tijdens een training dan veel minder in je op neemt. Doordat je direct weer mag zorgen voor anderen, beklijft je lesstof niet.. en dat is écht zonde.

 

Wat gebeurt er als je voor een training wél blijft slapen?

Ik was de dag vooraf al afgereisd naar het hotel, zodat ik de volgende dag relaxed kon starten aan de training. Dan ben je al gesetteld, geen weg kwijt geraakt, (daar heb ik een handje van 🙈) en geen file dat je in de weg kan zitten.

Ook toen ik mijn opleiding in Duitsland deed voor chakra numerologie & edelstenen. Daar leerde ik dat ik het fijn vond om 2 dagen eerder die kant op te gaan, en dat ik het lekker vond om een dag langer te blijven dan dat de cursus duurde… Mede omdat ik geen stress wilde.

Maar wat ik ook merkte, doordat je deze mooie stof nu juist nog even extra kan uitwerken. Wanneer je je dus nog even terug kunt trekken in je bubbel, kan je de belangrijke dingen nog even bekijken. Dit is voor jou, als mens, als ondernemer, als business owner echt belangrijk! Juist omdat je zulke mooie kennis aan het opdoen bent, is het belangrijk dat je je onderdompelt in alle nieuwe inzichten en kennis die je ontvangen hebt.

 

Dit is ongelooflijk belangrijk voor jou als onderneemster.

Wanneer je de tijd neemt, om de nieuwe kennis te ontvangen, zal je merken dat je het veel makkelijker zal gaan implementeren. Hierdoor zal je merken dat jij als onderneemster mega gaat groeien, en dat je praktijk met je mee groeit 😀.

Binnenkort begroet ik hier ondernemers in mijn praktijk, die een heel weekend lang AAN hun bedrijf gaan werken en AAN hun ondernemer skills. Ze starten op vrijdag en dat duurt tot zondag einde van de dag…

Het is in kleine groepjes zodat ze echt heel veel aandacht, tijd en mooie inzichten zullen krijgen.

  • Van ideale klant tot content.
  • Puur zelfvertrouwen en doen wat je wilt.
  • Van onbegrensd jezelf zijn tot planning

Door dat ze hier in de buurt blijven slapen, kunnen ze in de avond alles gaan verwerken, over denken, in laten dalen en dingen uitwerken. Daarom is het dus belangrijk om niet thuis te gaan slapen.

Hierdoor blijf je in de bubbel die zo nodig is.

Juist door een heel weekend hier te komen, gaan ze enorme sprongen maken. Ik kijk daar uiteraard enorm naar uit.

Wat zag ik?

Tijdens de training waar ik was, zag ik het om mij heen. Er kwamen mensen op de nipper binnen, telefoons die niet uitstonden, coaches die aan het einde van de dag naar huis gingen, je zag de stress en voelde de onrust.

Ik dacht wel, jeetje dat deed ik voorheen ook altijd. Haasten om ergens na de training weer op tijd te zijn, het enorme gesjees, die haast in jezelf is nooit helpend.

Eerlijk, ik vond een hotel altijd te duur. Soms kon ik een slaap plekje regelen bij een kennis, anders ging ik toch maar gewoon naar huis. Een andere keer ging ik slapen bij een B&B waar het goedkoper was. Maar wel weer ver van de locatie af.

Nadat ik ervaarde wat een rust het mij gaf, om gewoon vlak bij de locatie te overnachten, zonder verantwoording aan een ander verschuldigd te zijn. En uiteraard al een dag eerder, zodat ik relaxed kon op starten🤩  Door deze keuze werd het allemaal zoveel makkelijker.

Uiteraard kost een training geld, en een overnachting ook. Maar ik weet nu dat het zoveel meer rust, ruimte en inzichten geeft. Dan is het de investering meer dan waard.

 

Hoe kan dat je helpen na een training?

Door de rust, ruimte en stilte die je jezelf gunt, krijg je een brainstorm uit het niets. Hierdoor krijg je zoveel mooie inzichten en ideeën zodat je deze kunt gaan uitwerken. Vaak wordt je zelfs s ’nachts nog even wakker, wanneer je dan op jezelf bent, kan je gewoon het licht aan knippen en huppethee  schrijven of inspreken wat je bedacht hebt.

Als je thuis bent, iedereen je nodig heeft op wat voor manier dan ook… dan dwaal je af. Dan knip je het licht niet aan in de nacht.. meestal denk je dat je het wel kunt onthouden tot de volgende dag… Wat echt niet waar is 🤭 Dat is dus mega zonde.

Daarom is een overnachting dus ongelooflijk waardevol als je je wilt onderdompelen in de nieuwe kennis die je op gaat doen.

 

Wil jij nu eindelijk die vleugels krijgen?

Ook jij kunt een heel weekend écht gaan werken aan je praktijk.

Ben je klaar met het gedraai en online alleen in je eentje te zitten ploeteren? En het voor de zoveelste keer niet afmaken, en dus niet het gewenste resultaat krijgen🙋

  • klaar met niet weten wie je “ideale klant” is?
  • Wil je nu altijd de juiste content delen?
  • Heb je geen zin meer in die REM op jezelf ?
  • Wil je nu eindelijk genoeg klanten krijgen?
  • Wil je vanaf nu écht geld gaan verdienen?
  • Ben je er klaar voor om je droom waar te maken?

Beantwoorde je alles met JA? Dan is dit weekend écht iets voor jou.

Voel je nu bij alles WHOOOEEEEE dit wil ik 😍, plan dan een call in met mij, dat doe je hier.

Het is zo Jammer dat je niet jezelf kunt zijn.

Ik hoor het zo vaak, die REM op jezelf. Ik vind het zo jammer, het is niet meer nodig. Je bent volwassen, je hoort bij de “grote mensen”😀. En je mag echt alles doen wat je wilt!!

Je hebt zoveel mooie ervaringen in het leven opgedaan. Alle ervaringen zijn helpfull hoe je er ook over denkt. Alles dat je hebt mee gemaakt heeft je gebracht waar je nu bent. Je hoeft niet meer te luisteren naar wat anderen vinden, of zouden kunnen denken.

Jij mag vanaf NU zelf kiezen wat je wilt doen😀

Maak die crazy dreams nu in het echt !!! Maak ze waar😍

Laat je mij in de reacties weten wat jouw ultieme droom is😇

Uiteraard zou ik het super tof vinden als je een reactie achter laat, of als je deze blog deelt met andere vrouwen met een eigen praktijk.

Ps. Vond je het nu super tof wat je gelezen hebt, en wil je mij beter leren kennen, volg mij dan zoiezo via Instagram of Facebook.

Lees hier andere blogs 🤗

Maand mei voor de keelchakra

Maand mei voor de keelchakra

Magische maand mei voor de keelchakra We bevinden on in de magische maand Mei. Deze maand biedt jou een unieke kans om jouw keelchakra optimaal te benutten, je negatieve gedachten los te laten en jezelf te omringen met positieve woorden en affirmaties. Het is tijd om...

Lees meer
April is verbonden met de hartchakra

April is verbonden met de hartchakra

De maand april is verbonden met je hartchakra. De pure verbinding met jezelf, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen.In de loop van je leven heb je vele ervaringen gehad.Zowel leuke als minder leuke. Door deze ervaringen, heb je je op een bepaalde manier...

Lees meer

Mis mijn wekelijkse berichtje niet 🙂

0 reacties