Durf weer in je eigen
schoenen te lopen

Voel weer
innerlijke vrijheid

Ervaar financiele
onafhankelijkheid

Jouw droom mag uitkomen

Je wilt zo graag mensen helpen, je weet dat je een verschil kunt maken. Je mooie plannen werden werkelijkheid, je opleiding klaar, je ruimte heb je met liefde ingericht en vol frisse positieve moed was je begonnen…

Daar waar je heel positief begon, en verwachtte het gewoon “even” te doen.. werk je je inmiddels  uit de naad maar nog zonder resultaat,  je baalt dat je nog amper klanten hebt.

Je dacht dé oplossing te vinden in trainingen, in opleidingen om je praktijk te laten groeien. Je hebt er al best veel op de plank liggen:  Webinars, online trainingen, veel seminars bezocht,  en je e e-books collectie kan je al aardig als mooi behangetje gebruiken 😊

Inmiddels weet je WAT je moet doen, je weet ook al aardig HOE je het moet doen… maar het DOEN blijft uit… daar zit de ellende.  En je wilt zo ongelooflijk graag, maar je merkt dat je je eigen handrem bent.

Dit gaat over jou

Je weet dat dit is wat je wilt, Je wilt écht je praktijk een succes laten worden . Je weet ook dat er nu iets moet gebeuren, want je droom opzeggen is geen optie . Maar de rekeningen moeten wel betaald worden, en je wilt niet financieel afhankelijk blijven. Het is nu wel eens klaar. Er moet nu echt iets gebeuren.

Herken je dit?

♦   Je wilt graag mensen helpen, maar je hebt amper klanten.

♦  Je ziet iedereen live gaan, mooie story’s maken op social media maar jij voelt die rem .. wat moet je in vredesnaam delen .. Wat hebben ze hier aan? 

♦  Je doet wat er van je verwacht wordt, en past je steeds maar aan. 

♦  Je hoofd maakt overuren …  dat is zo’n mind f*ck  je denkt regelmatig minder over jezelf en deze gedachtes maken je gek, continue ben je in twijfel

♦  Je hoort bij iedere training dat je je ideale klant moet kiezen, Al tijden lig je s’ nachts te malen. Wie dan, Wie is die klant van mij? 

♦   Tijdens je werkdag verdwaal je 100 keer in andere dingen, focus, dat wil echt niet lukken, je vind zoveel leuk

♦  Je bent nog steeds financieel afhankelijk en dat wilde je niet, je wilt gewoon zelf je rekeningen betalen.

♦  Je hebt het idee er alleen voor te staan, je voelt je niet gesteund door de omgeving. 

 

Hoe zou het voor je zijn als je…

♦  Mooie klanten kunt helpen in jouw praktijk, en er steeds meer naar jou toe willen komen. 

♦  Handrem verleden tijd is en echt weet wie je bent, en waar je voor staat.

♦  Zonder moeite live kunt gaan, en ook weet wát je kunt gaan delen. waardoor angst geen rol meer speelt. 

♦  Omgeving in je zal geloven, en de verhalen van een ander je niet meer zullen beïnvloeden.

♦  Precies weet wie je kunt helpen bij jou in de praktijk. Zodat je veel gerichter kunt werken.

♦  Volledige focus hebt en weet wat je echt kunt gaan doen.. met een prachtig resultaat

♦  Zonder hulp van een ander,  je rekeningen kunt betalen. Door jouw mooie klanten en gerichte focus kan je  Financieel onafhankelijk worden. 

♦  Onbegrensd jezelf kunt zijn, zonder twijfel!

Ben jij er klaar voor…

Om niet meer het best bewaarde geheim te zijn. Door echt het verschil te gaan maken in jouw mooie praktijk,  zodat jij heel veel mooie mensen kunt gaan helpen.  Onbegrensd jezelf zijn + Zichtbaarheid = financieel onafhankelijk. En dat is wat ik jou zo gun.

“Work harder on yourself than on your business”

De onbegrensd jezelf zijn trajecten!

Durf jij je vleugels te spreiden en te gaan? Durf jij de stappen te zetten om je eigen keuzes te maken? Zodat jouw praktijk zal stijgen als nooit tevoren. Zo ja! dan is dit mijn huidige aanbod!

Onbegrensd jezelf zijn trajecten zijn excl BTW.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar ruby@rubybrands.nl 

Waarom ik doe wat ik doe?

Omdat ik het geweldig vind om jou te mogen coachen, ik kijk heel graag met je mee met je praktijk maar vooral met jou. Ik breng heel graag innerlijk geluk. Door het vertrouwen dat jij  krijgt kan ook jij jouw klanten dit innerlijke geluk doorgeven

Stel je voor :  Als ik 100 mensen kan helpen, en jij helpt ook 100 mensen.. kijk eens hoeveel mensen er dan innerlijk geluk zullen ervaren

Onbegrensd jezelf zijn … is meer dan belangrijk

Liefs Ruby

Lees hieronder de veelgestelde vragen!

Waarom werk je met pakket prijzen?

Ik bied niet 1 enkele sessie aan, omdat je daar niet mee geholpen bent. Je probleem is niet gister begonnen dus kan ook niet “ploefff” weg zijn. Daarom werk ik met trajecten en kan je zorgen dat dit nadien niet meer bij je hoort. Wel kan het uiteraard in termijnen betaald worden. dan is het niet in een keer een hele hap.

Ik heb al zoveel coaches gehad, gaat dit mij echt helpen?

Ja dat snap ik, je hebt al zoveel trainingen gedaan. en vooral de business coaches.. en dat is super goed dat je die gevolgd hebt.

Daarom weet je ook WAT je moet doen, en een beetje HOE je het moet doen. Wat uitblijft is het DOEN en daar help ik bij.

Je praktijk kan niet groeien als jij op de rem blijft staan. Ik werk dus juist aan de mooie vrouw zodat zij onbegrensd zichzelf durft te zijn, waardoor ze zichtbaar wordt voor haar klanten met als resultaat financieel onafhankelijk. 

Het is nu nog niet het moment kan ik ook later komen?

Uiteraard kan je ook later komen, en dat is nooit een probleem. Maar hoelang loop je er al mee? (eerlijk) je schuift het al een tijdje voor je uit. Als het voelt als angst.. onzekerheid.. ja dan is het wellicht wel het juiste moment. Maar als jij een volle nee nu nog niet voelt. Dan kom je gewoon later nog een keer kijken,  alles is okay !

Wat ben jij anders dan een business coach?

Ik ben niet de standaard business coach, ik doe niet aan funnels, marketing vertel niet hoe je je website moet indelen… niks van dat alles.

Ik werk met en aan jou, Jij bent de rem van je praktijk maar vooral van jezelf.

Wanneer deze rem er af is … wouwww dan ga je vliegen !!!

work harder on yourself than on your business…

en dat is wat het is. Als jij groeit, groeit je praktijk mee. Dan weten jouw klanten wat je doet , voor wie je het doet, waarom je het doet en vooral dat JIJ het doet.

Waarom? omdat jij zichtbaar durft te zijn, en dit laat zien aan jouw mooie mensen. Dus wat ben ik anders? Ik kijk naar jou.

Chakra numerologie wat is dat?

Chakra numerologie werk ik inderdaad al jaren mee, ik ben de enige chakra numerologie in nederland en België met mijn bevoegdheden..

Aan de hand van je geboortedatum bereken ik jou krachten maar ook je valkuilen door deze kennis kan ik jouw karaktereigenschappen heel makkelijk zien en daardoor kan ik zien wat er niet lekker loopt voor jou binnen bijvoorbeeld je praktijk. Wat super fijn is, is dat ik direct met jouw pure kern bezig kan. Ik kan je zorg, angst, issue direct lezen waardoor we zonder zoeken direct gericht kunnen handelen. 

Daarnaast leg ik in het traject ook de geboortedatum van je praktijk er naast zodat ik kan zien wat er nodig is, om te zorgen dat jij en je praktijk kunnen gaan vliegen.

Dit doe ik bij een 1 op 1 traject sowieso zodat jij leert waar jouw rem zit, en deze heel snel opgeheven kan worden. “Door inzicht krijg je overzicht”

Kan ik eigenlijk wel echt onbegrensd mezelf zijn?

Altijd is er een drempeltje waar je over moet, in elke groeiende situatie. (gelukkig maar anders wordt het wel erg saai 😉 . Maar als jij nu merkt, dat je heel graag wilt, maar niet durft, dat je jezelf echt tegenhoudt. Dan begrens je jezelf. en dat is wat ik aanpak binnen mijn coaching. Ik weet hoeveel mooie vrouwen met een eigen praktijk ik al heb mogen helpen en de groei & verschillen zijn waanzinnig! En ja ik weet dat ik deze drempels in jou kan raken, veranderen en verwijderen. Maar 1 ding is belangrijk, ik doe het MET jou… ik kan het niet vóór jou doen. Als jij dit ook écht wilt,…. JAAAAA dan kan jij zeker onbegrensd jezelf zijn!! trust me !!!

Wat levert een oersteen mij op?

Och een OERsteen.. Dat is waanzinnig, ik heb al zoveel mooie oerstenen mogen versturen en de reacties zijn waanzinnig. Een oersteen wordt berekend vanuit jouw geboortedatum en het liefste ook jouw geboorte tijd. jij bent met een bepaalde energie geboren en deze is in de loop van je leven veranderd omdat je je regelmatig hebt aangepast aan de omgeving. De oersteen brengt je weer in je eigen vertrouwde energie. Wat ik regelmatig als reactie krijg is 

  •  “jeetje ik voel me weer compleet”
  •  “ik begon te huilen en kon niet meer stoppen” 
  • “ik voelde mij opeens weer thuis komen”
  • “sinds de oersteen is er zoveel positief veranderd in mijn leven .. OMG “ 

Dus bovenstaande zijn enkele reacties van de bijna 180 oerstenen die geleverd zijn. 

Ik weet uit ervaring wat de oersteen mij heeft geleverd. Ik kan mij voorstellen de oersteen ook jou iets moois zal brengen.

Wat als het me niet lukt?

Het lukt, daar heb ik geen twijfels over, mijn tools zijn zo krachtig. Er kan inderdaad wel iets zijn waardoor het niet zou lukken, en dat is wanneer jij er zelf niets voor doet, dan komt er geen verandering. Maar ja ook dat kan niet, want je kiest ervoor om met mij te gaan samenwerken, Dus geen resultaat is onmogelijk.

Ik hoef niet per se veel geld te verdienen is dat ook ok?

Tuurlijk is dat okay … jij wilt misschien wel gewoon rond kunnen komen, zolang er water uit de kraan komt, schone kleren aan hebt, en elke dag een broodje hebt, dan is het al genoeg. Je hoeft geen dikke auto, dure vakantie of een grote villa, waar je elkaar kwijt raakt. En ik snap dat volkomen…

Maar wat nu als je voor jezelf niets extra’s hoeft, je kinderen hun kontje ook wel redden… maar jij een mega mooi verschil wilt maken voor anderen? Wanneer jij meer mensen in jouw praktijk helpt, daar uiteraard voor vergoed wordt.. Dan kan jij JUIST een verschil maken. Je zou ondersteuning kunnen bieden bij studiekosten voor je kinderen, garant staan voor als ze een huis willen kopen (en de huurprijzen zijn schrikbarend nu). Daarnaast kan je een goed doel steunen en andere mensen iets extra’s kunnen schenken. Hoe mooi zou dat zijn … 

Weet je wat ik al jaren doe? Ik help elk kwartaal een mooie vrouw die het niet kan betalen doordat ze in schuldhulp zit, voedselbank of wat voor reden dan ook… dus 4 mensen per jaar help ik gratis!!! waarom? omdat ik een verschil wil kunnen maken, en doordat ik betalende klanten heb, kan ik ook gratis coaching vergeven. 

Dus door geld te verdienen kan ik JUIST anderen helpen. Hoe Cool!!

Waarom ben jij de juiste persoon hiervoor?

Dat kan ik alleen zijn, als dat zo voelt voor jou. Ik weet wat ik kan en wat de resultaten zijn. Maar het moet ten alle tijden echt een fijne match zijn. Ik weet wat mijn krachten zijn, ik kan super enthousiasmeren, meedenken, in het hier & nu zijn,  en ik handel altijd oplossingsgericht. Juist hierdoor kan ik je meenemen in jouw eigen wandeling om weer echt in je eigen schoenen te gaan lopen, en de schoenen van de ander uit te doen. “geloof in jezelf, dat geeft vertrouwen”.

Waarom zou ik zichtbaar moeten zijn?

Waarom niet? Als jij jouw mooiste klanten wilt helpen, jij weet exact hoe je ze kunt helpen. en jij weet dat jij een megaaaa verschil voor ze kunt maken. Waarom blijf jij dan het grootst bewaarde geheim ever…  

En dat is zo belangrijk, als jij weet dat je een verschil kan maken, maar jouw mensen weten niet wie jij bent.. Dan wordt het een lastiger verhaal. Tuurlijk heb je ook mond tot mond reclame maar ja.. dat is de laatste tijd toch wel een dingetje geweest. 

En ook dán moet je zichtbaar zijn en geloven in jezelf, je kunnen en je weten. 

kan jij als je iemand spreekt zeggen : heyy ik ben .. ik heb een eigen praktijk en help … zodat z … Ook dit is zichtbaarheid, online én offline.

Kan het volledig digitaal?

Dat kan, maar het liefste heb ik 1 op 1/face to face omdat ik je dan kan ontvangen in mijn superfijne praktijk waar we samen aan de slag kunnen gaan. Omdat ik ook met edelstenen en chakra’s werk wil ik jou flinke groei laten ervaren door je een behandeling te geven die je in het echt nog beter volledig kunt voelen.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

Na en tijdens werken met mij, zal je zeker een verschil gaan merken. Ik help je met stevigheid in jezelf, vertrouwen, groei, tijd voor jezelf nemen, en uiteraard denk ik met je praktijk mee, kunnen we kijken naar je planning, online gaan.. er wordt heel veel onder de loep genomen maar vooral dat wat er op dat moment voor jou het allerbelangrijkste is, en die verandering in jezelf … ga je zeker merken.

Het is best wel ver rijden voor mij

Ja dat kan, ik zit in apeldoorn, mijn mooie dames komen nu van boven in het land en zelfs vanuit België de meeste mensen rijden 1,5 uur naar mij toe sommige ietsje langer anderen ietsje korter maar … valt op dat de meeste mensen wat verder weg wonen. Wat leuk is, door dat ze zichtbaarder leren te zijn, en onbegrensd zichzelf willen worden. Nemen veel mensen een podcast onderweg naar of na mij op … ik zeg win win.. (of ze luisteren podcast , ook die van mij)

Gaat het me niet teveel tijd kosten?

Nee zeker niet, ik denk dat je nu meer tijd kwijt bent met treuzelen en niet doen wat je echt wilt doen, dan dat je je tijd “kwijt” bent bij mij. Juist door deze enorme groei en ontwikkeling in jezelf creëer je meer tijd. Uiteraard heb je ook kleine opdrachten voor thuis, maar ook dit is voor jouw groei. bij mijn trajecten lees je wat ze inhouden, zodat je kan zien hoeveel uur je met mij in de coaching bent.

Wat als mijn man/ familie het niet goed vind?

Ja… zij  lopen niet met jouw probleem rond, en daarnaast wordt het ook maar lastig begrepen. Zij kunnen niet snappen waar je tegenaan loopt. jij wilt groeien met je praktijk en voor hun heb je veelal een hobby. Jij wilt nu écht dat verschil gaan maken, maar je voelt het support niet, hoe vervelend is dat 🙁

Kijk wat jij nu echt wilt, en hoe meer jij er achter staat, hoe dichter jij bij je droom bent. Ik weet zeker dat als jij nu echt dat verschil gaat maken je zelf serieus gaat nemen, je omgeving ditzelfde zal gaan doen. 

Daarnaast mocht je partner het echt niet goed vinden, kan ik zoomen met hen, dat is geen enkel probleem. Dat doe ik uiteraard alleen wanneer jij het heel graag wilt. 😉

Nog een coaching? wat maakt deze zo anders

Jaaa … ik snap het, je hebt al zoveel online trainingen en e-books op de plank liggen, pfff… echt je kan er een muur mee behangen! maar wat heb je nu daadwerkelijk gedaan? wat heb je afgemaakt? Daar zit het verschil, ik doe het samen met jou, naast 1 op 1 krijg je groei opdrachten dus je voelt je ook niet alleen. Door dat ik naast je sta en met je mee denk, maak je de dingen wél af. Doordat ik met jou bezig ben, 1 op 1 maakt dat een wereld van verschil!

Persoonlijke ontwikkeling kan ik toch uit een boek halen?

Zeker kan je dat uit een boek halen, daar kan je alles lezen. Wanneer je daar ook echt alles uit haalt is dat super, maar iemand die je begeleid, ondersteunt en persoonlijk advies geeft… gaat uiteraard veel dieper. Maar neemt niet weg dat boeken lezen super leerzaam en mooi is.. ooh en podcasts luisteren ook, luister je de mijne ook al? “Podcast met Ruby”

Ruby in boks houding kracht

Meet your coach!
Ik ben Ruby Brands

Ik weet hoe het is om niet in je eigen schoenen te lopen en hoe het is om niet financieel onafhankelijk te zijn. Ik heb ervaren hoe het is als de omgeving je niet serieus neemt en ook hoe het voelt als een partner niet in je gelooft en je kleineert.

Zullen we een half uurtje sparren met elkaar?

In deze 30 minuten geef ik jou 3 gouden tips waar je direct iets mee kan. Als jij je aanmeldt dan krijg je
van mij een vragenlijst zodat ik jou gericht kan helpen. Uiteraard kijken we tijdens deze zoom-call of ik jou kan helpen met de groei in jezelf,  en daardoor ook in je praktijk.

“Geloof in jezelf…  Dat geeft vertrouwen”

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij een mailtje naar ruby@rubybrands.nl (Uiteraard neem ik supertje snel contact met je op)